Перейти к содержанию

Новости The Outer Worlds 2 стане першим сиквелом у кар'єрі Леонарда Боярського

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Obsidian Entertainment завжди славилася любов'ю до RPG — у студії працюють ветерани жанру, включаючи розробників оригінальної  Fallout 1997 року. Але, як виявилося, навіть після трьох десятиліть в індустрії креативний директор  The Outer Worlds 2 Леонард Боярський (Leonard Boyarsky) готується зробити щось вперше. «Зовнішні світи 2» — його перший повноцінний сиквел до гри, всесвіт якої він сам придумав.

6d39a50475a6aa07092f2780d59747a6.thumb.jpg.8a64bafec3a517c9336331aa0c48ad5b.jpg

В інтерв'ю для GamesRadar+ на gamescom 2025 Боярський згадав, що коли він залишав Interplay, робота над Fallout 2 тільки починалася.

"Я написав, напевно, один-два діалоги для тієї гри [Fallout 2], які, як мені здається, Кріс Авелон (Chris Avellone) дуже сильно переписав. Але ми не займалися її створенням. Тож зараз це буквально перший раз, коли я роблю сиквел до гри, для якої придумав всесвіт. І це дійсно класно."

Леонард Боярський

За словами Боярського, перша частина «Зовнішніх світів» була навмисно стриманою: важливо було дати гравцям відчути світ і зрозуміти, що він із себе представляє. Тепер же творці готові розгорнути всесвіт на повну силу.

"Як ми говорили про першу гру, навіть якби у нас було більше часу і грошей, я все одно не думаю, що ми зробили б її такою масштабною, тому що нам потрібно було залишатися зосередженими. Типу: ось такий світ, щоб геймери могли увійти в нього і по-справжньому зрозуміти, що це за місце. А цього разу ми повністю розгорнемо проект і дійсно розширимо мою концепцію, з якої почали в першій грі. Це те, чого у мене раніше не було можливості зробити."

Леонард Боярський

Нагадаємо, нещодавно журналісти західних видань мали можливість пограти в демоверсію The Outer Worlds 2. Оглядачі хвалили збільшений масштаб, сильно прокачану графіку та варіативність проходження.

29 жовтня сатирична The Outer Worlds 2 готується приземлитися на ПК (Steam, Battle.net), Xbox Series і PlayStation 5. З самого релізу гра буде доступна за передплатою Game Pass. Ті, хто попередньо замовив The Outer Worlds 2 Premium Edition, зможуть розпочати свою космічну пригоду з 24 жовтня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.