Перейти к содержанию

Новости ЗМІ розкритикували Daemon X Machina: Titanic Scion за погану оптимізацію

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

За кілька днів до релізу Daemon X Machina: Titanic Scion розробники з Marvelous Inc зняли ембарго на публікацію фінальних оглядів. Новий меха-екшен отримав середню оцінку в 70 балів на Metacritic і 71 бал на OpenCritic з рекомендацією в 52%.

ss_9e7a03c06c5572c31f4650d4ab09d8b0329ceab8.1920x1080.thumb.jpg.c7fa82f08a245d02c85306e36930051b.jpg

Більша частина критики припадає на проблемну оптимізацію, яка особливо страждає на Nintendo Switch 2. Окремі журналісти відзначають не надто вражаючу графіку і слабкий сюжет. Проте рецензенти хвалять динамічну бойову систему, багату кастомізацію мехів і веселий кооперативний режим на трьох, в якому доступна вся кампанія.

Нижче ми зібрали кілька випадкових оглядів з різними оцінками:

Loot Level Chill — 85/100

"Daemon x Machina: Titanic Scion — це чудова науково-фантастична гра з динамічними боями на мехах і величезним світом, який так і хочеться досліджувати. Я чудово провів час, збираючи деталі з переможених ворогів і створюючи арсенал своєї мрії. У цю гру можна грати як поодинці, так і з парою друзів. Titanic Scion сподобалася мені настільки, що я маю намір не пропускати жодної гри в цій серії."
Лайл Пендл (Lyle Pendle)

Final Weapon — 80/100

"Daemon X Machina: Titanic Scion — гідне продовження Daemon X Machina, яке перевершує оригінал практично в усіх аспектах. Від захоплюючого та динамічного основного сюжету до великої системи зброї та спорядження — Titanic Scion дозволяє гравцям відчути вагу свого арсеналу. Незважаючи на те, що онлайн-контент міг би бути кращим, Daemon X Machina: Titanic Scion як і раніше пропонує зручні способи гри з друзями на додаток до десятків годин контенту.
Якщо не брати до уваги  Armored Core VI: The Fires of Rubicon і  SUPER ROBOT WARS Y, на даний момент в жанрі меха-екшенів не вистачає однокористувацьких проектів. Daemon X Machina: Titanic Scion заповнює цю прогалину, пропонуючи меха-трилер з відкритим світом, який захоплює від початку і до кінця завдяки продуманій системі спорядження, захоплюючому основному сюжету і гідній різноманітності контенту. Сиквел став масштабнішим і кращим за оригінал практично в усіх відношеннях. Проте йому ще є куди рости в плані загальної реіграбельності. Як і будь-яка інша гра, Daemon X Machina: Titanic Scion з часом може стати ще кращою завдяки оновленням."

Рауль Очоа (Raul Ochoa)

NintendoWorldReport — 70/100

"У Daemon X Machina: Titanic Scion є цікава зав'язка і непогана кастомізація для вирішення різних бойових завдань в ігровому світі. На жаль, сам світ часом здається млявим через повторювані битви і побічні місії. Найкращі моменти — це коли ви стикаєтеся з гігантським противником, битва з яким вимагатиме об'єднання сил з вашими напарниками, будь то реальні гравці в коопі або NPC. Ті, кому цікавий багатокористувацький режим, будуть раді дізнатися, що всю кампанію можна пройти в кооперативі, але у мене не було можливості випробувати кросплатформенний кооп, і я побоююся, що онлайн може ще більше погіршити продуктивність. Якщо вас не лякають лаги і вильоти, то Titanic Scion подарує вам чимало приємних моментів. Проте при тривалій грі починають проявлятися недоліки, і в кінцевому рахунку здається, що сиквел лише на крок випереджає свого попередника."

Джордан Рудек (Jordan Rudek)

Gamereactor UK — 60/100

"Daemon X Machina: Titanic Scion здатна розважати, коли гра дійсно працює. Справжня веселість починається в кооперативному режимі. З друзями ви самовіддано стрибаєте в гущу подій, демонструючи свої різноманітні збірки мехів, які можуть бути як неймовірно крутими, так і до смішного дурними. На жаль, проблем у гри занадто багато, тому я ставлюся до неї так само зневажливо, як вона вчить мене ставитися до броні та поліпшень."
Онні Ратала (Onni Ratala)

Nintendo Life — 60/100

"Daemon X Machina: Titanic Scion — це гідна гра про мехів з великою різноманітністю зброї та безліччю крутих предметів, які можна знайти на великих локаціях. Бої в грі гнучкі, швидкі та часто дуже захоплюючі, проте проблеми з продуктивністю (які спостерігаються і на інших платформах, через що не варто звинувачувати лише Switch 2) призводять до того, що гра місцями працює з перебоями, а управління і зворотний зв'язок залишають бажати кращого. У цьому плані вона далеко не така хороша, як могла б бути. Через зависання при завантаженні нових областей і текстур низької роздільної здатності складається враження, що грі потрібно кілька патчів, щоб вона стала такою, якою повинна бути."

Пі Джей О’Рейлі (PJ O’Reilly)

Cubed3 — 50/100

"Особисто я не пробував гру на інших платформах, а тому мені складно сказати, чи актуальна проблема з оптимізацією за межами Switch 2. В цілому, портативний режим не такий вже й поганий, і він ідеально підходить для виконання декількох місій з пошуку цікавих точок на карті після завершення 20-годинної сюжетної кампанії. Однак основну частину гри становить додатковий контент, в якому можна загубитися на десятки годин, так що версія для Switch 2, незважаючи на свої недоліки, дійсно виглядає привабливим варіантом.
Проте, з огляду на жахливий сюжет і персонажів, а також низьку продуктивність, мені вкрай складно рекомендувати Daemon X Machina: Titanic Scion. І це сумно, адже рівень кастомізації і глибина бойової системи гідні захоплення, але нудний відкритий світ і відсутність космічних битв залишають бажати кращого. Фанати жанру, одержимі мехами і готові грати в кооперативі, отримають певну дозу задоволення, якщо їм сподобається геймплей. Іншим же варто сподіватися, що Marvelous докладе чимало зусиль після релізу, щоб довести гру до належного рівня."

Аз Еліас (Az Elias)

Daemon X Machina: Titanic Scion стартує 5 вересня на ПК (Steam), PlayStation 5, Xbox Series і Nintendo Switch 2. До покупки геймери можуть ознайомитися з демоверсією.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.