Перейти к содержанию

Новости ConcernedApe: патч 1.7 для Stardew Valley не сильно затримає розробку Haunted Chocolatier

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці минулого тижня творець легендарної  Stardew Valley Ерік Бароні (Eric Barone, він же ConcernedApe) анонсував глобальне оновлення 1.7. Після цього у геймерів виникло питання — наскільки новий апдейт затримає виробництво  Haunted Chocolatier? Бароні поспішив заспокоїти публіку, заявивши, що пауза буде невеликою.

concernedape_s_haunted_chocolatier-9.thumb.jpg.6f068298bf464982fb026a5a848a1453.jpg

Над Haunted Chocolatier Бароні, як і раніше, працює самостійно, тоді як навколо Stardew Valley він сформував повноцінну команду. Це означає, що більшу частину своєї уваги ConcernedApe може приділяти новій грі, а в розвитку Stardew Valley він займає роль творчого директора, який контролює роботу товаришів.

"У мене є команда, яка допомагає мені з створенням оновлень для Stardew Valley ще з версії 1.3. На відміну від попередніх оновлень (які я створював самостійно), в оновленні 1.7 я намагаюся взяти на себе роль креативного директора, щоб зосередити більшу частину своєї уваги на Haunted Chocolatier. Поки що все йде непогано... ми працюємо в спокійному темпі, у нас маса ідей, і все робиться на високому рівні. Зрештою, мені доведеться приділяти Stardew Valley трохи більше часу, тому що для того, щоб підтримувати повний зв'язок з грою, мені потрібно особисто торкатися кожного елемента нового контенту. Деякими аспектами розробки (наприклад, створенням музики) я вважаю за краще займатися сам. Через те, що у оновлення 1.7 немає конкретної дати релізу, ми не можемо сказати, коли це відбудеться. Можливо, воно вийде після Haunted Chocolatier (хоча я не можу дати жодних гарантій).
У будь-якому випадку Haunted Chocolatier колись вийде. І звичайно, реальність така, що у мене є дуже популярна перша гра, про яку я все ще хочу дбати, а це означає, що друга гра може вийти трохи пізніше. Що є, те є. Я не був зобов'язаний починати виробництво оновлення 1.7 для Stardew Valley, але гра як і раніше така популярна (і її популярність продовжує зростати), що мені складно просто перестати її покращувати (особливо, коли є що покращувати). Але я сподіваюся, що підхід, який я використовую для Stardew Valley 1.7, допоможе Haunted Chocolatier не збитися з наміченого курсу."

Ерік Бароні

Термінів релізу у Haunted Chocolatier як і раніше немає. Сам Бароні не має наміру поспішати із запуском, бо він бажає приділити розробці «стільки часу, скільки буде потрібно».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.