Перейти к содержанию

Новости Софі Тернер затверджена на роль Лари Крофт у серіалі за мотивами Tomb Raider

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Amazon починає підготовку до виробництва серіалу за мотивами Tomb Raider для свого стрімінгового сервісу Prime Video. Напередодні компанія офіційно оголосила відповідальних за шоу, а також підтвердила, що зірка «Гри престолів» Софі Тернер (Sophie Turner) отримала головну роль.

bc78782cc3df0906a8f55a700755e128.thumb.jpeg.8481e18eefaa733bf55a9f032d0606ea.jpeg

Зйомки адаптації Tomb Raider почнуться 19 січня 2026 року. Хто займається серіалом:

• Фібі Воллер-Брідж (Phoebe Waller-Bridge) — авторка шоу, сценаристка, виконавча продюсерка та одна з шоуранерів. Раніше написала сценарій і зіграла головну роль у серіалі «Дрянь».
  • Чед Ходж (Chad Hodge) — виконавчий продюсер і один із шоуранерів. Приклав руку до сценарію серіалів «Хороша поведінка» і «Сосни».
  • Джонатан ван Тюллекен (Jonathan van Tulleken) — режисер і виконавчий продюсер. Зняв два епізоди серіалу «Сьогун» і шість для «Відходів».

Адаптацію анонсували ще в 2023 році — вже тоді було відомо про участь Уоллер-Брідж в якості сценаристки і шоуранера. Екранізація отримала зелене світло в травні 2024-го, а ім'я Софі Тернер як кандидатки на роль відважної авантюристки вперше прозвучало в листопаді того ж року.

За словами Уоллер-Брідж, всі в команді безмежно раді попрацювати над «серіалом такого масштабу», та ще й з улюбленим з дитинства персонажем. До загального захоплення приєдналася і виконавиця ролі Лари Крофт Софі Тернер:

"Я неймовірно рада тому, що мені випала честь зіграти Лару Крофт. Це культова героїня, яка дуже багато значить для величезної кількості людей, і я занурюся в роль цілком і повністю. Переді мною непросте завдання — йти слідами Анджеліни та Алісії з їхніми найпотужнішими втіленнями образу. Але під керівництвом Фібі ми (і Лара) в дуже надійних руках. Мені не терпиться показати вам, що ми задумали."

Нагадаємо, Тернер стане третьою актрисою, яка з'явиться в образі знаменитої розкрадачки гробниць. Раніше це зробили Анджеліна Джолі (Angelina Jolie) та Алісія Вікандер (Alicia Vikander).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.