Перейти к содержанию

Новости Девід Хейтер розповів, як дізнався про заміну Снейка на Райдена прямо під час запису MGS 2

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У недавньому інтерв'ю виданню PC Gamer актор озвучування Девід Хейтер (David Hayter), голос Соліда Снейка і Біг Босса, поділився несподіваною історією часів роботи над Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Виявилося, що про те, що головним героєм гри стане зовсім не Снейк, він дізнався прямо в студії під час запису.

4a61c188ffbd2d1a304451291aa4ad90.thumb.jpg.f4eeb27ca25d5f2a5d9c622b0df50c9b.jpg

"Я обожнюю Metal Gear Solid 2. Вважаю її видатним ігровим твором. Але я був так само здивований, як і всі, коли дізнався, що Снейк не стане головним героєм. Я з'ясував це прямо в студії під час запису. І кажу: «Що за чорт?» А мені відповідають: «Ні-ні, головним персонажем буде Райден».
Я подумав: «Вау. Гаразд... подивимося, як це сприймуть геймери». Гра вийшла, вийшла приголомшливою, але обговорень навколо цієї заміни було більш ніж достатньо. А потім, так, Metal Gear Solid 3 повернула серію до витоків — це моя улюблена частина. Вона по-справжньому розкрила, ким є Снейк і що таке Metal Gear."

Девід Хейтер

Хейтер також розповів, що всупереч очікуванням багатьох фанатів майже не працював безпосередньо з Хідео Кодзімою (Hideo Kojima). Режисером англійських версій ігор була Кріс Циммерман Солтер (Kris Zimmerman Salter).

"Я зустрічався з паном Кодзімою кілька разів. Він дуже приємна людина і, безумовно, блискучий, блискучий розробник ігор. Але я особливо не відчував впливу його участі, крім самої гри, яка, очевидно, говорить сама за себе."

Девід Хейтер

Актор впевнений, що без Кодзіми серія все ж може розвиватися, хоча повторити його унікальний стиль неможливо.

"Я працюю сценаристом вже 26 років і написав незліченну кількість проектів, і вважаю, що у мене це непогано виходить. Але коли я дивлюся на сценарії Metal Gear, я думаю: «Я б ніколи не зміг так зробити»."

Девід Хейтер

Нагадаємо, голос Девіда Хейтера можна почути в нещодавно випущеній грі Metal Gear Solid Delta: Snake Eater на ПК (Steam), Xbox Series і PlayStation 5.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.