Перейти к содержанию

Новости Автори Wolfenstein — про те, як вони ледь не показали Гітлера голим і про майбутнє серії

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У документальному фільмі про створення Wolfenstein розробники з MachineGames розкрили цікаві подробиці про сцену з Адольфом Гітлером (Adolf Hitler) у Wolfenstein II: The New Colossus. Студія спочатку планувала показати лідера нацистів повністю голим, але Bethesda переконала девелоперів відмовитися від цієї ідеї.

2e53140b602e68d4f35715a84d3a306a.thumb.jpg.f8055e4d30f552ac51d2c38e656005b7.jpg

"Ми дійсно хотіли показати пеніс Гітлера, коли він пісяє. Але це було вже занадто. Тому ми вирішили опустити цей момент."
Йерк Густафссон (Jerk Gustafsson), глава MachineGames

Мова йде про сцену, де Гітлер керує кастингом для фільму, що дискредитує головного героя Бі Джея Бласковіца. Старий постійно кашляє і справляє нужду, а випадкові актори стають жертвами його жорстокості. За словами креативного директора Йенса Маттіса (Jens Matthies), ідея полягала в тому, щоб показати лідера нацистів «екстремально фізично», підкреслюючи слабкість і хворобливість його тіла.

"У мене була така думка: може, просто покажемо це, розумієте. Я листувався в Slack з Тоддом Воном, віце-президентом Bethesda з виробництва, і запитав: «Ем, ти думаєш, буде проблема, якщо ми побачимо пеніс Гітлера?» Він сказав: «Так, я не раджу цього робити». Я подумав: «Ага, напевно, ти правий. Може, це перебір»."

Йенс Маттіс

«Важливо знайти межу, — сміється Маттіс. — Іноді нам самим потрібно врятувати себе від себе».

Wolfenstein 3 все ще в планах

Також розробники розповіли, що вже мають план на третю частину серії. MachineGames завжди розглядала сучасні Wolfenstein як трилогію.

"Перша гра в першу чергу про Бі Джея. Очевидно, він розуміє, що нацисти виграли війну, але це також дуже особиста подорож для нього. При цьому він зустрічає Аню і починає усвідомлювати, що існують і інші події — не тільки боротьба з нацистами. У New Colossus ми показуємо ширшу групу людей, які беруть участь в опорі. Щось більше, що стає для нього майже сім'єю. І одночасно він готується створити власну сім'ю.
Вважаю важливим це підкреслити, тому що ми завжди розглядали серію як трилогію. Шлях Бі Джея навіть у перші тижні роботи над New Order, коли ми намічали сюжет, вже мав план — що буде в другій грі і що відбудеться в третій. Думаю, це важливо сказати, тому що, принаймні я сподіваюся, ми ще не закінчили з Wolfenstein. У нас є історія, яку потрібно розповісти."

Йерк Густафссон

Нагадаємо, остання на даний момент частина серії — Wolfenstein: Youngblood — вийшла вже більше шести років тому. Як довго доведеться чекати завершення трилогії про «Жахливого Біллі» — невідомо.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.