Перейти к содержанию

Новости Автор Monkey Island не забуває про пригодницькі ігри і мріє про щось нове

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Легенда жанру пригодницьких ігор Рон Гілберт (Ron Gilbert), творець  The Secret of Monkey Island, в інтерв'ю автору YouTube-каналу Cressup зізнався, що не перестає думати про пригоди, але не хоче просто повторювати старі формули заради ностальгії. Зараз він працює над незвичайним рогаликом Death By Scrolling, але ідеї для нового пригодницького проєкту все ще залишаються з ним.

the_secret_of_monkey_island-24.jpg.c02babfc3b920528b80cda7418a1059f.jpg

«Якщо я буду робити ще одну пригодницьку гру, я хочу, щоб вона була цікавою, унікальною і відрізнялася від стандартних point-and-click», — каже Гілберт. Він визнає, що минулі проекти на кшталт  Thimbleweed Park і  Return to Monkey Island сильно спиралися на ностальгію. Девелопер хотів би спробувати щось більш свіже.

Гілберт розглядає можливість створити пригодницьку гру в повноцінному 3D-світі, де гравці зможуть досліджувати оточення інакше, ніж у класичних двовимірних проектах. Він зазначає, що це лише ідея і конкретного плану поки немає, але він постійно повертається до роздумів про майбутнє жанру.

На даний момент увага Гілберта зосереджена на Death By Scrolling, але шанувальники пригодницьких ігор можуть бути впевнені: його любов до жанру нікуди не зникла, і коли з'явиться відповідна концепція, він обов'язково повернеться до створення чогось нового і незвичайного.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.