Перейти к содержанию

Новости Даг Боузер залишає посаду президента Nintendo of America

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

В американському підрозділі Nintendo відбулася чергова перестановка — нинішній президент Даг Боузер (Doug Bowser) залишає компанію після більш ніж 10 років роботи на різних керівних посадах.

0ee2b1d2015db5b623d4cee66900c600.thumb.jpg.73c8b3e4f871841039e797e842ec64d6.jpg

Боузер зайняв керівне крісло в 2019 році, змінивши чарівного Реджі Філс-Еме (Reggie Fils-Aimé). За час його правління Nintendo значно розширила сферу своїх інтересів у галузі розваг, відкривши тематичні парки і приділивши увагу кіноіндустрії. Нагадаємо, анімаційний фільм «Брати Супер Маріо в кіно» від Illumunation свого часу був найкасовішою кіноадаптацією відеоігри, поки його рекорд не побив «Minecraft в кіно». Під наглядом Боузера на Заході вийшла і Nintendo Switch 2, яка стала найбільш швидкопродажною консоллю в історії.

З 31 грудня 2025 року Боузер піде у відставку, після чого Nintendo of America очолить Девон Прітчард (Devon Pritchard) — давній член керівництва компанії, яка пропрацювала в індустрії майже 20 років.

"Однією з моїх перших відеоігор була аркадна версія Donkey Kong. З тих пір все, що пов'язано з Nintendo, залишається пристрастю як для мене, так і для моєї родини. Керувати Nintendo of America — це честь, якою я буду дорожити все життя, і я пишаюся тим, чого досягла наша команда як у плані бізнес-результатів, так і в плані вражень, які ми подарували гравцям.
Настав час для нового покоління керівників, і послужний список Девон говорить сам за себе. Вона видатний лідер, і її підвищення — свідчення її високої ефективності та стратегічного внеску в розвиток компанії. Я абсолютно впевнений, що вона приведе Nintendo до ще більших висот."

Даг Боузер

"Я втішена і схвильована тим, що мені доведеться взяти на себе цю нову роль. Даг був фантастичним наставником, і я з нетерпінням чекаю можливості продовжити справу, яку він допоміг розпочати. Я зосереджуся на тому, щоб і надалі дивувати та радувати наших давніх шанувальників, і водночас запрошувати нових гравців до сім'ї Nintendo з персонажами та світами, які можуть запропонувати щось для кожного."

Девон Прітчард

Разом із підвищенням посади Прітчард не тільки увійде до ради директорів Nintendo of America, але також стане виконавчим директором Nintendo Co. поряд із Сатору Сібатою (Satoru Shibata). Останній повноцінно переходить в американський підрозділ, зберігши при цьому свої поточні посади.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.