Перейти к содержанию

Новости Зворушлива адвенчура My Little Puppy про пошук господаря стартує в листопаді

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Студія Dreamotion анонсувала вікно релізу 3D-пригоди  My Little Puppy. На «народній» платформі гра вийде в листопаді, а консолі відвідає в першій половині 2026 року.

6e3367019efb5614a692ba22adb92b5f.thumb.jpg.bae36f7d6c99fb50079f9f1dc5e06a39.jpg

Головний герой My Little Puppy — восьмирічний вельш-коргі на ім'я Бон-гу, який колись опинився на вулиці і пережив самотність у притулку. Йому пощастило знайти нову сім'ю, і дні, наповнені іграми, бігом і затишком, зробили його життя радісним, хоч і коротким. Але навіть після відходу в собачий рай Бон-гу відчуває знайомий запах — це його господар! Наповнений рішучістю, щеня втікає з раю, щоб знову зустрітися зі своїм другом.

На гравців чекає незвичайний світ між життям і смертю: пустелі, снігові гори і узбережжя. Бон-гу доведеться використовувати свої собачі здібності — обнюхувати предмети, гавкати, стрибати і бігати, а також спілкуватися з іншими тваринами і людьми, допомагати їм і отримувати допомогу у відповідь. Кожен новий знайомий має свою історію, а спільні зусилля приведуть цуценя до довгоочікуваної зустрічі.

My Little Puppy поєднує екшен, гонки і пригоди, розповідаючи зворушливу історію розставань і зустрічей, яка близька кожному. Фінал передбачуваний, але шлях до нього наповнений радістю, хвилюванням і легким сумом, а гра покликана подарувати розраду тим, хто чекає зустрічі з дорогим другом або готується до неминучої розлуки.

Керувати маленькою грудочкою щастя в My Little Puppy можна буде на ПК (Steam), PlayStation 5 і Nintendo Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

8 хвилин назад, Emelkey сказав:

:thumb_up:

Прочитай правила, пункт 2.3. Тебе давно вже можна в бан відправляти. 

7 хвилин назад, Emmerich сказав:

Прочитай правила, пункт 2.3. Тебе давно вже можна в бан відправляти. 

я проявляю емоцію на новину, що тобі не подобається? На кожну новину є своя емоція, я ж не роблю десять коментарів на одну новину

2 години назад, Emelkey сказав:

я проявляю емоцію на новину, що тобі не подобається? На кожну новину є своя емоція, я ж не роблю десять коментарів на одну новину

2.3. Забороняється:

- Флуд (постинг малоінформативних повідомлень, у тому числі що складаються з одних смайлів)

17 годин назад, Emmerich сказав:

2.3. Забороняється:

- Флуд (постинг малоінформативних повідомлень, у тому числі що складаються з одних смайлів)

Якщо більше року мені не прилітали попередження, то автори сайту так не вважають

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.