Перейти к содержанию

Новости Автори Metal: Hellsinger потрапили під скорочення в Funcom

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Минулого тижня компанія Funcom повідомила про майбутню серію звільнень. Реструктуризація торкнулася і команди The Outsiders — її співзасновник Девід Голдфарб (David Goldfarb) оголосив про закриття студії.

metal_hellsinger-13.thumb.jpg.64bc95fddbcaef7f4c482df4d576c0e0.jpg

The Outsiders була заснована в 2015 році в Стокгольмі. Першою роботою шведів стала Darkborn — фентезі-екшен, де гравцеві відводилася роль чудовиська, що мститься людям. Видавати пригодницьку гру мав намір один з підрозділів Take-Two, але в 2019-му проект втратив видавця. Через рік Darkborn померла, так і не дотягнувши до релізу. У 2021-му студію купила Funcom.

Незважаючи на провальний дебют, The Outsiders вибралася і в 2022-му випустила ритм-шутер Metal: Hellsinger. Музичний бойовик про відстріл нечисті зібрав «вкрай позитивні» відгуки в Steam і непогані оцінки критиків. Інформації про продажі Hellsinger немає — відомо лише, що за перші три місяці гра залучила понад мільйон користувачів, включаючи передплатників Game Pass.

У посланні про смерть The Outsiders Девід Голдфарб висловив жаль з приводу того, що колективу, який пережив крах Darkborn, не вдалося подолати нову кризу.

"У мене не було часу перетравити цю новину, але всіх нас в The Outsiders і Funcom Stockholm торкнулося скорочення в Funcom, і наша студія з 10-річною історією закривається. Багато з нас пережили етап, коли студія була близька до загибелі після скасування Darkborn, і завдяки відданості та небажанню команди здаватися на світ з'явилася Metal: Hellsinger. Для мене вона назавжди залишиться яскравою подією, і я буду вічно вдячний за те, що ми змогли зробити цю гру, і за чудову команду та партнерів, які допомогли втілити ідею в життя."

За словами Голдфарба, він і його колишні колеги не опускають руки і намагаються продовжити роботу «в новому форматі». Екс-керівник зізнався, що буде радий будь-якій допомозі, будь то ділові рекомендації та пропозиції щодо працевлаштування.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.