Перейти к содержанию

Новости Один з найкращих бітемапів — критики розхвалили Absolum

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сьогодні, 9 жовтня, на ПК і консолі з'явилася бітемап з елементами рогалика  Absolum. Журналісти влаштували їй дуже теплий прийом.

ss_529e821ce25c806eef16c4708347fd4c3d14ea3e.1920x1080.thumb.jpg.7bfec534b7dab4f62b0384abd0bfcc45.jpg

Новинка вже зібрала 43 огляди на OpenCritic. Її середній бал склав 87/100. Спільну розробку студій Dotemu, Guard Crush Games і Supamonks обсипають компліментами — гра, мовляв, і намальована чудово, і сконструйована так вміло, що хочеться запускати її знову і знову. Однак тих, хто на дух не переносить рогалики, Absolum навряд чи переконає — місцева система перманентних апгрейдів передбачає, що перші забіги, швидше за все, будуть невдалими.

Нижче — цитати з трьох рецензій: двох хвалебних і однієї стриманої. Негативних відгуків про мордобій поки немає.

VDGMS — 10/10

"Бітемап — жанр, який не поспішає ризикувати і відступати від традицій. В результаті багато сучасних ігор до кінця своїх коротких кампаній на 4–6 годин починають здаватися рутинними. Absolum — найкращий бітемап всіх часів, оскільки Dotemu розуміла, що для створення повноцінної гри потрібно вийти за рамки жанру. Absolum — це в першу чергу бітемап, а вже в другу — роуглайт, але головне, це чарівна пригода, здатна подолати межі жанру."

Nintendo World Report — 8,5/10

"У грі є чим зайнятися після першого проходження, але мій головний висновок полягає в тому, наскільки добре відчуваються бої і як розкішно все виглядає. Absolum створена командою, яка знає, як зробити відмінний мордобій на кшталт Shredder’s Revenge і Streets of Rage 4, тож можете очікувати схожого рівня опрацювання і майстерності. У підсумку я зачистив гру всіма персонажами, тому що мені було дуже весело, а з огляду на те, скільки класних вересневих релізів я ще не спробував, це доводить, що до Absolum обов'язково варто придивитися всім фанатам бітемапів."

TheSixthAxis — 7/10

"Якби я міг отримати Absolum без елементів роуглайта — і, зізнатися, з меншою кількістю глюків, — то для мене це був би ідеальний двовимірний бітемап-сайд-скролер, найкращий на моїй пам'яті. У нинішньому ж вигляді роуглайт-структура і її нестабільна подача, на жаль, псують загальне враження. Навіть незважаючи на недоліки, це все одно дуже приємна гра, ось тільки вона була так близька до того, щоб стати класикою жанру."

Absolum можна придбати на ПК (Steam), PlayStation і Nintendo Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

• 2 недели спустя...

Абsolum стартувала потужно — 87/100 на OpenCritic і море похвали за стиль та геймплей. Якщо любите рогалики з яскравою подачею, варто спробувати!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.