Перейти к содержанию

Новости Не та гра, яку фанати сподівалися отримати — Bloodlines 2 розчарувала пресу

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Шлях Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 до релізу був сповнений труднощів і проблем, але Paradox і розробники з The Chinese Room все ж зуміли дотягнути її до запуску. Чи вдалося командам зробити щось путнє на уламках версії від Hardsuit Labs? Перші відгуки преси змішані і досить неоднозначні.

6ac0f7bff7c61fb024108765e17edac4.thumb.jpg.cd3892a7855a5c0ac452534cba195026.jpg

На момент написання замітки оцінки у Bloodlines 2 не дуже хороші: 64 бали на Metacritic (PS5-версія) і 66 балів на OpenCritic (рекомендують тільки 40% критиків). Почнемо з плюсів гри. Її хвалять за атмосферу і сюжет, цікавих персонажів, хороший дизайн оточення і веселий саундтрек. Також деякі відзначили, що їм сподобалися здібності старшого вампіра.

Мінусів же журналісти накидали з лишком. Рішення гравця в Bloodlines 2 практично ні на що не впливають — нібито створюється лише ілюзія вибору. Побічні квести нудні і дуже прості, відкритий світ порожній і досліджувати його нецікаво, кастомізація мізерна для RPG, битви незбалансовані, а в флешбек-сегментах за Фаб'єна не вистачає механік. Вінчає все це неподобство погана продуктивність як на ПК, так і на консолях.

"У режимі продуктивності я часто стикався з уповільненнями і просіданням частоти кадрів, особливо у відкритому світі. В одному з епізодів, коли на вулицях було більше людей, ніж зазвичай, я не міг користуватися своєю супершвидкістю, тому що гра вилітала, якщо я рухався занадто швидко. Анімація облич також кульгає. У Bloodlines 2 чудовий дизайн персонажів і озвучка, але обличчя більшості персонажів немов застигли і не передають тих нюансів емоцій, які звучать в їх голосах."

Чарльз Гарт (Charles Harte) з Game Informer

Нижче зібрали висновки з декількох рецензій в рамках опублікованих оглядів.

PC Gamer — 78/100

"У Bloodlines 2 — найкраща історія за всесвітом Vampire: The Masquerade серед усіх відеоігрових адаптацій. Це щось приголомшливе. І я, ймовірно, пройду її знову, навіть якщо зміни виявляться не такими вже й значними. Але дизайн завдань і прокачування персонажа дійсно тягнуть проект назад.
Ця гра була задумана як наративна пригода з нальотом бульварного нуару, а не як RPG. Ця криза ідентичності означає, що Bloodlines 2 завжди відчувається трохи незручною, ніби студія The Chinese Room намагається втиснути кругле в квадратне. Але все ж диво, що після однієї з найбурхливіших історій розробки, з якими я взагалі стикався, гра взагалі побачила світ. Не кажучи вже про те, що вона вийшла хорошою."

Фрейзер Браун (Fraser Brown)

GameSpot — 70/100

"В цілому Bloodlines 2 можна описати так: іноді вона чарівна, а іноді — не дуже. Тут багато чого чудового: мені шалено сподобалися сюжет, персонажі, драма і відчуття могутності. Водночас, це одна з найбільш недопрацьованих ігор, які я тільки оцінювала, і їй, безумовно, бракує амбіцій, масштабу, свободи вибору і загальної відточеності, притаманної іншим сучасним RPG. Часто я ловила себе на думці, що Bloodlines 2 — велика гра всупереч самій собі, що в кінцевому рахунку робить її просто-напросто хорошою."

Джессіка Когсуелл (Jessica Cogswell)

Eurogamer — 40/100

"Студії The Chinese Room вдалося зібрати щось із коробки з чужими запчастинами, але ця екшен-RPG здається порожньою і суто утилітарною, і рятують її лише кілька блискучих акторських робіт."

Роберт Перчіс (Robert Purchese)

GamesRadar+ — 30/100

"Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 — це справжнє гірке розчарування. Незграбний сценарій і безликий, повторюваний дизайн світу оголюють жменьку хороших ідей, які так і не встигають прорости, в той час як поганий технічний стан і нестабільна продуктивність для деяких зроблять гру абсолютно неграбельною. В результаті вийшов сирий, беззубий гібрид екшену і детективу, який розчаровує на кожному кроці, не залишаючи після себе навіть натяку на хороше враження."

Жасмін Гулд-Уілсон (Jasmine Gould-Wilson)

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 вийде 21 жовтня на ПК (Steam, GOG, Epic Games Store), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Програма ChatGPT сказала:

Bloodlines 2 — це приклад гри, яку врятувала лише відданість команди, але не технології. Атмосфера і сюжет тягнуть її вгору, та технічна недбалість і слабкий геймплей знову затягують у пітьму.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.