Перейти к содержанию

Новости Колишній керівник серії Assassin’s Creed заявив, що покинув Ubisoft не з власної волі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Марк-Алексіс Коте (Marc-Alexis Côté) працював над серією Assassin’s Creed на різних посадах понад 20 років, а в 2022 році обійняв посаду керівника всієї франшизи. Кілька днів тому стало відомо, що Коте залишив свою посаду, а тепер він уточнив, що його змусили це зробити.

19efeae80c469a211302482d6010b217(1).thumb.png.01027e38157c0dde0e671a42e58ee0cb.png

У внутрішньому листі боси новоствореної Vantage Studios — підрозділу Ubisoft, якому передали франшизи Assassin’s Creed, Far Cry і Rainbow Six, — повідомили, що Коте отримав пропозицію обійняти одну з керівних посад у новому відділенні, але той відмовився і пішов з компанії.

Через три дні після цієї новини Марк-Алексіс Коте поділився своїм поглядом на ситуацію. Він подякував колишнім колегам, які зв'язалися з ним, за теплі слова і поділився, що багатьох здивувало його рішення піти з Ubisoft. Однак, якщо вірити Коте, це твердження не зовсім вірне, оскільки сам він не став би відмовлятися від своєї колишньої посади.

"Багато хто з вас висловив здивування, що я вирішив залишити Assassin's Creed після стількох років, особливо з огляду на мою незмінну пристрасть до неї. Але правда в тому, що цей вибір зробив не я.
В Ubisoft вирішили передати керівництво франшизою комусь, хто знаходиться ближче до нової структури компанії. Для мене згадувалася інша посада, але її масштаб, повноваження і спадкоємність з роботою, яку мені довіряли в останні роки, були вже не ті."

Марк-Алексіс Коте

Далі екс-керівник підкреслив, що не ображений на Ubisoft, оскільки провів у ній більшу частину своєї кар'єри. Компанія познайомила його з талановитими людьми, разом з якими Коте міг створювати дивовижні світи. «Я не пішов. Я обіймав свою посаду доти, доки в Ubisoft не попросили мене звільнити її», — написав він.

Нагадаємо, в листі для співробітників керівники Vantage Studios Чарлі Гіймо (Charlie Guillemot) і Крістоф Деренн (Christophe Derennes) висловили розчарування через рішення Коте піти. Але вони все одно «розуміють і з повагою ставляться до того, що у Коте були власні очікування і пріоритети, пов'язані зі створенням Vantage Studios і її майбутнім».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Схоже, Ubisoft переживає чергову внутрішню перебудову, і навіть ветерани не застраховані від змін. Втрата Коте може боляче вдарити по духу команди Assassin’s Creed, адже саме він був одним із головних архітекторів її розвитку.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.