Перейти к содержанию

Новости «У всьому кращий за оригінал» — критики оцінили The Outer Worlds 2

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Журналісти та обрані блогери оприлюднили фінальні огляди  The Outer Worlds 2 за тиждень до виходу гри. В цілому, ті, хто випробував гру, залишилися задоволені сиквелом, присудивши йому 84 бали на Metacritic (Xbox-версія) і 81 бал на OpenCritic з рекомендацією в 90%.

ss_8650170abe618b9437f1c1def9f845976d674691.1920x1080.thumb.jpg.fe505aa28191117346816b4f8d2c5255.jpg

Рецензенти сходяться на думці, що The Outer Worlds 2 є показовою еволюцією кращих ідей з першої частини. Вони відзначають багату рольову систему, різноманітні і багаторівневі локації для дослідження, а також креативну зброю з поліпшеною стрільбою. Що стосується недоліків, то не всім припав до душі місцевий гумор і сюжет. Крім того, відзначаються різні баги і проблеми з продуктивністю.

Нижче можна ознайомитися з низкою випадкових оглядів:

GamesRadar+ — 90/100

The Outer Worlds 2 — це приголомшлива науково-фантастична пригода, яка, здається, нарешті втілює в життя багаторічні амбіції студії. Вона масштабніша і краща за першу частину в усіх відношеннях. У ній глибока, насичена рольова система і багато свободи для персоналізації вашого ігрового досвіду. Кожна планета продумана до дрібниць, а дослідження завжди приносить задоволення. На довершення всього — величезний асортимент зброї, блискучий сюжет і персонажі.
Obsidian робить те, що у неї виходить найкраще — створює захоплюючу рольову гру, до якої вам захочеться повертатися знову і знову. Це найкраща гра студії в усіх можливих сенсах, і, як давній шанувальник жанру, я можу сказати, що в ній є саме та широта вибору, якої мені так не вистачало. Не варто зациклюватися на тому, що це сиквел — ви зможете з легкістю насолоджуватися грою, навіть якщо не проходили першу частину.

Хизер Уолд (Heather Wald)

Noisy Pixel — 90/100

"The Outer Worlds 2 — це гра, яка винагороджує за допитливість і наполегливість. Якраз у той момент, коли я думав, що вже все побачив, я виявив новий шлях, нового персонажа або побічну історію, яка мене приємно здивувала. Гра проходить у зручному для вас темпі і підлаштовується під те, як ви з нею взаємодієте. Вона спирається на знайому основу, але при цьому вдосконалює кожен аспект. Obsidian створила захоплююче і впевнене продовження, розуміючи, як саме варто розвивати сильні сторони першої частини.
Це впевнене і пророблене продовження, в якому Obsidian ще більше поглибила фірмову суміш свободи дій гравця, нелінійного оповідання і похмурої сатири. <...> У ній покращено майже кожну систему з оригіналу, а також додано динамічні негативні преки для героя, фракції та винагороджувальне дослідження багаторівневих локацій. Незважаючи на те, що деякі візуальні елементи і початкові можливості кастомізації залишають бажати кращого, розповідь, дизайн, компаньйони і гнучка структура квестів вражають протягом більш ніж 40 годин."

Азаріо Лопес (Azario Lopez)

IGN — 80/100

"The Outer Worlds 2 не перевинаходить формулу рольових ігор від Obsidian, але вона може похвалитися істотними поліпшеннями, такими як більш плавна бойова система, диявольськи захоплюючої системи розвитку персонажів, а також сюжетом, завдяки якому мені відразу ж захотілося почати нове проходження, щоб побачити альтернативний фінал. Через повільний перший акт і відсутність різноманітності ворогів в певні моменти гра може здатися нудною, але як тільки починається історія про політичні інтриги і в справу вступає нова система позитивних і негативних рис гроя, відірватися від проходження стає досить складно. Всі ці поліпшення роблять The Outer Worlds 2 ще більш схожою на Fallout: New Vegas, наступницею якої, як ми сподівалися, стане ця серія. Чим не привід для радості?"

Тревіс Нортап (Travis Northup)

Push Square — 70/100

"The Outer Worlds 2 — це масштабне і якісне продовження, в якому ще більше уваги приділяється вибору і свободі гравця. Її рольова механіка в цілому чудова, а в бойовій системі і дослідженні є істотні поліпшення. Однак, незважаючи на в цілому якісний сценарій, в грі є якась гнітюча нудьга, від якої серія не може позбутися. Мені було складно по-справжньому перейнятися цими нудними персонажами і одноманітними фракціями.
Що стосується графіки, то The Outer Worlds 2 виглядає безумовно краще, ніж перша частина, проте обличчя NPC як і раніше здаються зліпленими з глини, а анімація їх міміки досить примітивна. Тут є кілька чудових скайбоксів, і кожна планета виглядає по-своєму, але зблизька все здається трохи застарілим."

Роберт Ремсі (Robert Ramsey)

VGC — 60/100

"Серія The Outer Worlds, можливо, ніколи не вийде з тіні Fallout: New Vegas, а тому, коли Obsidian відчайдушно намагається відтворити атмосферу Fallout, неможливо не озирнутися назад і не побачити ті елементи, які були відсунуті на другий план. В нагороду за дослідження оточення я отримував більше битв або чергову зброю для свого арсеналу, а не цікаві історії, які можна було б запам'ятати і розповісти друзям.
Будучи сиквелом, The Outer Worlds 2 не прагне переосмислити свою основу і мало чим виділяється на тлі інших представників жанру. Якщо ви шукаєте нові іграшки, то знайдете тут безліч видів зброї і значно поліпшену систему стрільби. Тільки не чекайте, що у вас залишиться багато спогадів про час, проведений в Аркадії."

Брендон Адлер (Brandon Adler)

The Outer Worlds 2 стартує 29 жовтня на ПК (Steam, Battle.net), PlayStation 5 і Xbox Series, а також у бібліотеці Game Pass Ultimate.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.