Перейти к содержанию

Новости Пітер Моліньйо готується до прощання з ігровою індустрією — і хоче піти гідно

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Легендарний геймдизайнер і великий мрійник Пітер Моліньйо (Peter Molyneux), автор  Fable,  Black & White і  Dungeon Keeper, зізнався, що його остання гра  Masters of Albion стане спробою спокутувати обіцянки, які він колись не дотримав.

d7ee130053f5698cebacf16e9ed8ffdf.thumb.jpg.6de58ddc42ee63da873f7a2ba752220d.jpg

В інтерв'ю журналу Edge Моліньйо розповів, що за 43 роки кар'єри не раз «переобіцяв» публіці занадто багато. Він згадує, що багато його ідей так і не були реалізовані в повній мірі. Тепер розробник хоче об'єднати все найкраще зі своїх минулих ігор в одному проекті.

"Я думаю, фраза з Fable — «кожен вибір має наслідки» — була реалізована не так добре, як могла б. Механіка одержимості в Dungeon Keeper теж не була розкрита досить повно. А свобода відкритого світу в Black & White працювала на початку, але до кінця гри втрачала силу.
Masters of Albion — це шанс об'єднати все це. Нехай одна з них — стратегія, інша — симулятор бога, а третя — рольова гра, але, чорт забирай, чому б не поєднати їх всі разом?"

Пітер Моліньйо

Геймдизайнер визнає, що свого часу занадто часто говорив зайве, особливо під час роботи над Curiosity, але стверджує, що завжди робив це з найкращих мотивів.

Моліньйо також пояснив, що не хоче обіцяти, що Masters of Albion буде великою грою, щоб не створювати зайвих очікувань. Він описує її як унікальний і знайомий досвід для геймерів, які знайомі з його попередніми проектами на кшталт Fable, Black & White і Dungeon Keeper.

Розробник також підтвердив, що Masters of Albion стане його останнім проектом.

"Я знаю, що люди будуть говорити: «Та ну, це ж не твоя остання гра», але мені 66 років. Я працюю так старанно, як ніколи в житті. І в мене просто не залишилося життєвої енергії, щоб робити це знову. Все, що я зробив... відчувається так, ніби це моя остання ставка, розумієте? Я поставив усі фішки на стіл."

Пітер Моліньйо

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.