Перейти к содержанию

Новости Embark хоче зберегти візуальну ідентичність ARC Raiders — у грі не буде абсурдних скінів

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Embark Studios продовжує приємно дивувати. Дизайн-директор гри Вірджил Уоткінс (Virgil Watkins) розповів PCGamesN, що розробники ARC Raiders хочуть дати геймерам можливість самовиражатися, але не за рахунок руйнування занурення і візуальної цілісності світу.

bc3dd0dc55f9758378e18a6f9ebd79db.thumb.jpg.a847b161a1ea2403acbc436d8c22b63b.jpg

Після успіху  THE FINALS, де студія дозволяла гравцям приміряти найдивовижніші скіни, в ARC Raiders автори демонструють інший підхід. У постапокаліптичному екстракшен-шутері важлива атмосфера — рожевий костюм кролика або балетна пачка виглядали б тут безглуздо. Embark вирішила зберегти естетику і уникнути критики, яку часто отримують Call of Duty і Battlefield за абсурдні і недоречні скіни.

За словами Уоткінса, генеративна ШІ не брала участі у створенні візуальних ефектів і звуків, і команда зберігає людський контроль над кожним штрихом. Девелопер підкреслив, що Embark буде суворо дотримуватися власної візуальної лінії.

"Я думаю, ми будемо зберігати поточну естетику. Вона буде відповідати нашому розумінню того, як все повинно виглядати і вписуватися в світ і сюжет.
Думаю, на одному з недавніх зібрань було сказано, що ми ніколи не будемо, скажімо, робити костюм Санта-Клауса. Але ми можемо створити щось у нашому власному стилі та естетиці, що буде віддалено нагадувати Санту. Це зовсім не означає, що у нас з'явиться костюм Санта-Клауса, але, думаю, тут можна провести умовну межу. Ми дуже дбаємо про те, щоб все, що потрапляє в гру, відповідало візуальній ідентичності, тону і світу гри.
Я вважаю, що оскільки саме цей елемент [візуальний стиль] так сильно впливає на атмосферу гри, було б дуже погано порушити його, раптово додавши, не знаю, костюм Ті-Рекса. Новизна такої ідеї того не варта."
Вірджил Воткінс

Чи дотримають розробники своєї обіцянки — питання відкрите. Навіть найдостойнішим буває складно встояти перед спокусою легких грошей, отриманих від мікротранзакцій. В одному тільки Steam гра вже набрала вражаючі 280 тисяч максимального онлайну — так що база для потенційного «доїння» у Embark вже є. Залишається сподіватися на краще.

Захоплююча і візуально цілісна ARC Raiders вже доступна на ПК (Steam, Epic Games Store), Xbox Series і PlayStation 5. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.