Перейти к содержанию

Новости Автор першої Saints Row готує концепт приквелу — дія може розгорнутися в 70-х

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Кріс Стокман (Chris Stockman), колишній директор з дизайну першої  Saints Row, заявив на Reddit, що отримав прохання підготувати концепт потенційного приквела франшизи.

e755090747fef16155c7fca3a350565a.thumb.jpg.2b5040795ec10a8989e94c2dc5ed8a9e.jpg

"Хлопці та дівчата, у мене є обнадійливі новини!
Мене попросили підготувати концепт для перезапуску Saints Row!
Поки що більше нічого не можу сказати, але моя мрія про цю гру стала трохи ближчою до реальності!"

Кріс Стокман

Після того як користувачі висловили побоювання, що нова гра може бути створена для віртуальної реальності, розробник уточнив: «Це не буде VR-проект. Я повертаюся до своїх коренів».

Пізніше в розмові з PCGamesN Стокман розповів, що сам звернувся до власника франшизи, Embracer Group, після того як в інтерв'ю eSports Insider публічно закликав компанію зв'язатися з ним.

"Я хочу повернути серію Saints Row до її витоків. Як ви знаєте, я робив першу частину, і, на мій погляд, серія занадто далеко відійшла від своїх коренів. Я повністю розумію, чому розробники обрали цей шлях, але в результаті вони загнали себе в кут, з якого не змогли вибратися."

Кріс Стокман

За його словами, у видавця вже з'явився інтерес до ідеї, і девелопер працює над збором старої команди. «Якщо все вийде, це буде приголомшлива історія. Дуже сподіваюся, що спрацює», — додав Стокман.

Оригінальна Saints Row, яка вийшла ексклюзивно для Xbox 360 у 2006 році, тоді стала цілком гідною альтернативою GTA. Однак з кожною частиною серія ставала все більш абсурдною, поки студія Volition не вирішила повністю перезапустити її в 2022 році. Результат виявився суперечливим: критики називали гру сирою і нудною, а її оцінки на Metacritic коливаються в районі 60 балів. Після невдалого релізу Embracer Group закрила Volition.

Раніше Стокман вже ділився своєю ідеєю приквелу — дії, за його задумом, відбувалися б у 1970-х.

"Я б відправив франшизу в 70-ті і зробив приквел — історію про те, як з'явилися банди з першої частини. Гравець бігав би з компанією підлітків, які пізніше стали головними героями оригінальної гри. Можна було б повністю зануритися в атмосферу тих років — з великими афро-зачісками, брюками кльош і музикою епохи.
Я б повів серію в іншому напрямку, щоб не конкурувати з сучасними GTA. Коли всі йдуть в один бік, ти робиш крок у протилежний."

Кріс Стокман

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.