Перейти к содержанию

Новости Керівник Kingdom Come розкритикував The Outer Worlds 2 за застарілий гейм-дизайн

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці жовтня Obsidian Entertainment випустила чергову RPG —  The Outer Worlds 2. Співзасновник Warhorse Studios Даніель Вавра (Daniel Vávra) вже пройшов гру і поділився своєю думкою в соцмережі X.

G48j7e1WAAA25qL.thumb.jpg.591e6b137582528aea14761921ea60ca.jpg

Незважаючи на те, що Вавра поставив сиквелу досить високу оцінку (7/10), його відгук виявився скоріше негативним. На думку розробника, співробітникам Obsidian час переглянути свій підхід до гейм-дизайну — вони, мовляв, безнадійно застрягли в минулому.

"Пройшов. 7/10. Але сумно, що ті самі компанія і люди, які подарували нам одні з моїх улюблених ігор (Fallout і  New Vegas), не змогли, навіть за 15 років, і з грошима Microsoft, і з останніми технологічними досягненнями, придумати хоч одну нову ігрову механіку, яка б якось оновила цю перевірену, але давню формулу. Ви можете пригадати в The Outer Worlds хоч одну нову механіку, якої не було в Deus Ex або оригінальних Fallout більше 25 років тому? Я, на жаль, не можу. Дайте мені живий світ із симуляцією! Справжню нелінійність! Дайте мені щось крім ящиків з лутом, вентиляційних шахт, завантажувальних екранів і гринду рівнів у статичному, заскриптованному світі."

The Outer Worlds 2 доступна на ПК (Steam, Battle.net), PlayStation 5 і Xbox Series, включаючи Game Pass Ultimate. Користувачі магазину Valve зустріли новинку тепло, але без захоплення: частка позитивних рецензій — 78 %. Якщо вірити народним оглядам, сиквел — непоганий рольовий фастфуд на кілька вечорів, але це точно не найкраще творіння Obsidian.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.