Перейти к содержанию

Новости Преса похвалила Anno 117: Pax Romana у фінальних оглядах

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Вже через пару днів Ubisoft випустить свою нову стратегічну гру Anno 117: Pax Romana. На честь швидкого релізу розробники опублікували відповідний трейлер і зняли ембарго на публікацію фінальних оглядів.

92e79bc5e8d2d49b9966398741f929f8.thumb.jpg.4cf86aad265038d2a7d7fcf14a24400b.jpg

Нагадаємо, в Pax Romana геймерам дістанеться роль римського намісника, якому особисто імператор доручив розвиток відразу двох регіонів — Лації та Альбіону. Підсумкові оцінки журналістів виявилися схвальними. Гра отримала в середньому 85 балів на Metacritic і 84 бали на OpenCritic з рекомендацією в 91%.

Журналісти хвалять візуальну складову, велику кількість контенту навіть без урахування майбутніх DLC, а також зручний і захоплюючий ігровий процес. Проте вони відзначають, що гра набагато простіша за своїх попередниць, тому геймерам не варто очікувати комплексності на рівні Anno 1800. Окремій критиці піддалися не найцікавіші бої, коротка кампанія і місцями перевантажений інтерфейс. Ось, що пишуть ЗМІ:

But Why Tho? — 95/100

"Anno 117: Pax Romana — це дивовижно масштабна гра, в яку я можу грати годинами, навіть незважаючи на її постійні повідомлення про те, що мені варто зробити перерву і відпочити. Це одна з найкращих ігор, в які я грав за весь рік. У ній багато можливостей для розвитку та кастомізації, які дійсно заохочують варіативність і творчий підхід гравця, демонструючи неперевершену реіграбельність.
Гра має потенціал для розвитку через майбутні DLC, але при цьому Anno 117 не здається порожньою і недопрацьованою без будь-якого додаткового контенту. Команда Ubisoft Mainz дійсно виклалася на повну з Pax Romana, і мені не терпиться дізнатися, що розробники зроблять у майбутньому."

Метт Донахью (Matt Donahue)

IGN — 90/100

"Anno 117: Pax Romana — це чудовий античний містобудівний проект, який захопив мене на десятки годин, поки я планувала свій наступний район або просто спостерігала за суєтою на вулицях, прикрашених акведуками. Думаю, нам з цією серією завжди було судилося знайти спільну мову, але ми то розминулися, то зустрілися не в той час. Тепер я по-справжньому розумію Anno і не можу стримати свого захоплення. Фантастична, глибока система торгівлі дійсно вражає, як і захоплюючі морські битви. Після проходження кампанії я все ще бачу, що мені є чим зайнятися, особливо в нескінченному режимі з підвищеною кастомізацією. Так що, ця гра безумовно заслуговує на овації."

Ліана Хафер (Leana Hafer)

DualShockers — 85/100

"Ubisoft Mainz зробила правильний вибір у розробці Anno 117: Pax Romana. Компанія обрала ідеальний сеттинг, щоб продемонструвати розквіт римського містобудування, і реалізувала це в зручній для гравців формі, яка насправді є глибшою, ніж може здатися на перший погляд. У кампанії є деякі проблеми з темпом, і у мене виникли питання щодо тривалості одиночних режимів, але це не скасовує того факту, що це відмінний містобудівний симулятор, який розповідає римську історію з належною величчю.
Плюси:
— Зручний і при цьому глибоко опрацьований інтерфейс.
— Акуратна система економіки.
— Розгалужена кампанія.
— Чудовий арт-дизайн.
Мінуси:
— Непослідовний темп кампанії.
— Незапам'ятовувані бої.
— Потенційний софтлок, якщо ваше місто надмірно розростеться.
— Не до кінця зрозумілий сезонний пропуск."

Джеймі Тугаєв (Jaime Tugayev)

TechRadar Gaming — 80/100

"Anno 117: Pax Romana — це красивий і продуманий містобудівний проект, від якого практично неможливо відірватися. Ця гра більш доступна, ніж її попередниця, і в ній багато змін, що поліпшують якість життя, які сподобаються фанатам. На жаль, їй, безсумнівно, не вистачає колишньої глибини і складності серії — особливо якщо ви починаєте проходження з Альбіону.
Якщо ви почнете грати в Anno 117: Pax Romana з очікуванням, що гра буде ще більш комплексною, ніж Anno 1800, то будете розчаровані. Продовжуйте грати в попередню частину і чекайте доповнень, які підвищать складність. Якщо ж відкинути це в сторону, то мені в цілому дуже сподобалося грати в Pax Romana. Це більш спокійна версія Anno, ніж 1800, і, хоча вона не така складна, в ній все одно легко втратити рахунок часу, спостерігаючи за тим, як росте ваше місто."

Дешил Вуд (Dashiell Wood)

GameWatcher — 75/100

"Anno 117: Pax Romana — це більш розмірений і спокійний містобудівний симулятор, ніж попередня частина серії. Він пропонує менший масштаб, але при цьому з перемінним успіхом змінює ключові елементи усталеної формули Anno.
Гра одночасно знайома і свіжа. Обидва регіони чудові і однаково хороші для початку проходження. У кожному з них на вас чекають захоплюючі завдання, які потрібно вирішувати в міру заселення островів і зростання ваших міст і поселень. І як же приємно милуватися результатами своєї роботи під чудовий саундтрек!
На жаль, коротка кампанія і нехитрий сюжет, а також користувальницький інтерфейс, що вимагає занадто багато кліків і прокрутки для навігації, істотно применшують всі переваги нової Anno. Те ж саме можна сказати про незграбні і непереконливі морські і сухопутні битви в стилі RTS, які не виправдовують тієї уваги, яка на них витрачається. Проте кращі сторони Anno 117: Pax Romana як і раніше затьмарюють ці недоліки, що є досить переконливим аргументом на користь того, щоб приміряти на себе роль намісника."

Богдан Роберт Матеш (Bogdan Robert Mateș)

Реліз Anno 117: Pax Romana відбудеться 13 листопада на ПК (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store), PlayStation 5 і Xbox Series, а також у хмарному сервісі Amazon Luna.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.