Перейти к содержанию

Новости Колишній президент Nintendo здивований, чому Xbox не поспішає на Switch 2

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Колишній президент Nintendo of America Реджі Філс-Еме (Reggie Fils-Aimé) в інтерв'ю виданню The Game Business зізнався, що не розуміє, чому Microsoft досі не випустила більше своїх ігор на нову консоль Nintendo. За його словами, він очікував, що Xbox активніше підтримає Switch 2 вже до святкового сезону.

5abd915fc07af1975742de3a29b61b8c.thumb.jpg.e09f72ab164c40269e87b0d09efc5bc0.jpg

На даний момент Microsoft випустила на консолі лише ремейк Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4, а наступного року туди дістанеться Indiana Jones and The Great Circle. Але Фіс-Еме вважає, що цього занадто мало.

"Я здивований, що Xbox досі не прийняла Switch 2 з точки зору програмного забезпечення. Деякі ігри цілком могли б бути перенесені на цю консоль без особливих труднощів, і мене дивує, що цього поки майже не сталося.
Я думав, що ігор буде значно більше, особливо зараз, напередодні святкового сезону. Восени я очікував якогось окремого оголошення, але, на мій подив, цього так і не сталося."

Реджі Фіс-Еме

Він зазначив, що Microsoft тепер важливо випускати свої ігри на всіх можливих пристроях, щоб залучити максимальну аудиторію — навіть на платформах Sony і Nintendo.

При цьому Фіс-Еме підкреслив, що «війна» все одно триває, просто вона стала менш помітною. Компанії тепер борються не за продажі консолей, а за час і увагу геймерів, за кожен витрачений долар і кожну годину, проведену в грі.

Нагадаємо, керівник ігрового напрямку Microsoft Філ Спенсер (Phil Spencer) раніше не раз обіцяв підтримку Switch 2. Навесні в інтерв'ю Variety він заявив, що вірить у важливість Nintendo для індустрії і має намір розвивати партнерство.

"Ми підтримували першу версію Switch і хочемо підтримувати Switch 2. Nintendo була чудовим партнером весь цей час. Ми вважаємо, що ця платформа дає нам унікальну можливість досягти геймерів, які не користуються ПК і не грають на Xbox. Це допомагає нам розвивати спільноту людей, яким небайдужі наші франшизи, і для нас важливо продовжувати вкладати в свої ігри.
Я щиро вірю в те, яке значення Nintendo має для індустрії, і вважаю, що наша подальша співпраця з ними — важлива частина майбутнього. Підтримка Nintendo і їхня відповідна підтримка наших проектів дійсно багато значить для нас."

Філ Спенсер

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.