Перейти к содержанию

Новости Трой Бейкер розповів про роботу над Intergalactic: The Heretic Prophet

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Всюдисущий улюбленець відеоігрової публіки Трой Бейкер (Troy Baker) вперше прокоментував свою участь у новому проекті студії Naughty Dog — Intergalactic: The Heretic Prophet. Після відносно приземлених Uncharted і The Last of Us команда вирішила відправитися в космос і створити абсолютно нову історію, далеку від звичних для себе сюжетів.

c81b5e339b7c31c465a298be1951386e.thumb.png.634003d9bb9ca910e0a606ac37dff5e3.png

Гру офіційно представили на The Game Awards минулого року. За сюжетом це науково-фантастична пригода про мисливця за головами, який переслідує злочинний синдикат на далекій планеті. Поки дата виходу не названа, але реліз, за чутками, відбудеться не раніше, ніж через пару років.

В інтерв'ю виданню ComicBook Бейкер розповів, що знову працює з Нілом Дракманном (Neil Druckmann) — креативним директором Naughty Dog. Їхній творчий тандем відомий ще з часів оригінальної The Last of Us, але актор зазначив, що пристрасть до суперечок у них не вщухла досі.

"Два тижні тому ми знову сперечалися. У нас з Нілом це просто стиль спілкування. Ми обожнюємо стикатися лобами. На читанні сценарію я буквально кажу йому: «Чому ти зараз на мене наїжджаєш? Я просто поставив питання!» А інші сидять і шепочуть: «Наші мама і тато сваряться..., але ми ж все одно їдемо в Діснейленд, так?» Все нормально. Ми в порядку!"

Трой Бейкер

Цього разу Бейкер грає не головного героя, а другорядного персонажа, що, за його словами, дає можливість спокійніше спостерігати за процесом і допомагати команді.

"У мене приголомшлива кар'єра. Ця індустрія мені нічого не винна. Яка ж це подорож. Я не думаю, що заслуговую чогось більшого або що мені потрібно ще щось. Але тепер я дійсно отримую задоволення від роботи. Розуміючи процес розробки ігор глибше, я став цінувати сам шлях більше, ніж визнання. Були проекти, про які я згадую і думаю: «Чорт, я стільки там дізнався», — хоча вони і не ставали «іграми року» і не отримували номінацій на BAFTA. Моя нагорода — в нематеріальних речах: в досвіді, в процесі, в людях, з якими я працював. Тому я насолоджуюся своєю нинішньою роллю — і вважаю, що вона, як і раніше, дуже важлива для Intergalactic."

Трой Бейкер

Бейкер зізнався, що хоче побудувати кар'єру в ігровій індустрії за прикладом Джорджа Клуні (George Clooney) — актора, який однаково успішно працює і в великих проектах, і в більш скромних, авторських фільмах.

Актор зазначив, що захоплюється Клуні не тільки за ролі у фільмах «О, де ж ти, брате?» і «Майкл Клейтон», але й за його режисерські роботи. За словами Бейкера, люди продовжують запрошувати Клуні в такі фільми, як «Одинадцять друзів Оушена», «Мені б у небо» і «Американець», тому що з ним просто приємно співпрацювати.

Трой підкреслив, що його головна мета — не слава чи нагороди, а участь у створенні класних відеоігор.

"Моя головна мета, до якої я завжди прагну, якщо я можу оплачувати свої рахунки — це чудово, але найважливіше, щоб до кінця проекту команда відчувала, що я допоміг довести гру до фінішу, підвищив її якість або хоча б зробив процес веселим. Якщо це вдалося — я виконав своє завдання. Ось для чого я тут, і саме цим хочу продовжувати займатися."

Трой Бейкер

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.