Перейти к содержанию

Новости Еко Таро розповів, що працював над безліччю ігор, але майже всі скасували

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Автор серії NieR Йоко Таро (Yoko Taro) запевняє фанатів: він не зникав і весь цей час займався новими іграми. Проблема в тому, що жодна з них не дійшла до релізу — проекти згортали ще до того, як вони встигали стати публічними.

a46f120b34f7c8c02e87048c55c68110.thumb.jpg.aa6731f3311c3ea25ab023e742059bfa.jpg

Про це Таро розповів на корейській конференції G-CON 2025 під час бесіди на сцені з засновником Clovers Studio Хідекі Камією (Hideki Kamiya). Коли обох попросили назвати, над чим вони працюють зараз, Таро зізнався, що зовні може здаватися, ніби він бездіяльний, але насправді працював багато — просто ігри скасовували на півдорозі.

За його словами, він регулярно чує прохання випустити продовження NieR або скарги, ніби він «нічого не робить». Однак в останні роки у нього накопичилося чимало починань, які так і не дійшли до релізу.

"Я працював, просто ці проекти так і не вийшли у світ. Мені за них заплатили, так що особисто для мене проблеми немає, але через те, що нічого не з'явилося на публіці, здається, ніби я нічого не робив."

Ейко Таро

Таро додав, що не переживає через це. Він вважає, що краще не випускати гру взагалі, ніж доводити до релізу щось дивне або невдале. Такий підхід, за його словами, рятує і репутацію, і геймерів від розчарувань.

Два роки тому Таро і продюсер NieR Йосуке Сайто (Yosuke Saito) говорили, що працюють над проектом, не пов'язаним з франшизою, і розраховують представити його в 2024 році. Цього так і не сталося — можливо, це одна зі скасованих розробок, про які згадував гейм-директор. Тоді ж Сайто зазначав, що серія NieR буде жити, поки Таро продовжує творити, але зараз існують обставини, які не дозволяють швидко випустити нову частину.

Автор NieR: Automata також продовжує розмірковувати про майбутнє індустрії. На початку року він попередив, що штучний інтелект може залишити більшість девелоперів без роботи протягом 50 років.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.