Перейти к содержанию

Новости Автор MegaBonk відмовився від номінації за найкращий дебют на TGA 2025: «Це не моя перша гра»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

MegaBonk, виконана в дусі Vampire Survivors, виявилася одним з найбільших інді-хітів 2025 року. Свій перший мільйон копій їй вдалося набрати всього за пару тижнів. Нещодавно проект ще й номінували на The Game Awards, проте сам творець MegaBonk вирішив, що гра не підходить до заявленої категорії.

megabonk-1.thumb.jpg.adac533681ff414b130edb430a2ef109.jpg

Автор проекту, який підписався як john megabonk, твітнув, що знімає свою гру з номінації «Краща дебютна інді-гра». Йому дуже приємно, що MegaBonk отримала шанс взяти приз на TGA, але вона все ж не відповідає категорії. Чому? Відповідь проста — MegaBonk не є першою грою розробника.

"Я створював ігри в минулому під іншими назвами студій, тому MegaBonk — це не моя перша гра. Я безмежно вдячний за номінацію, вашу підтримку і кожен відданий голос, проте мені не по совісті перебувати в цій категорії. Проголосуйте краще за когось із інших чудових дебютантів — всі вони представили гідні ігри."

john megabonk

Продюсер і ведучий церемонії The Game Awards Джефф Кілі (Geoff Keighley) відреагував на бажання девелопера, пообіцявши прибрати MegaBonk з числа номінантів і подякувавши за чесність. «Він розповість про все докладніше, коли буде готовий, і ми розуміємо його рішення — він не хотів перетягувати увагу і заслужену похвалу від інших команд-дебютантів. Хоча його гра, без сумніву, відмінна», — йдеться в пості від Кілі.

Те, що сталося, нагадує ситуацію з Dave the Diver, яку в 2023 році визначили в категорії «Краще інді», зокрема на Golden Joystick Awards і The Game Awards. Після цього гейм-директор проекту Джехо Хван (Jaeho Hwang) окремо заявляв, що Mintrocket точно не інді-студія, а Dave the Diver — не інді-тайтл.

Нагадаємо, голосування на TGA все ще відкрите, а церемонія нагородження розпочнеться 12 грудня о 03:30. Пряму трансляцію організують на YouTube, Twitch і не тільки.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.