Перейти к содержанию

Новости Автори Hytale розкрили ціну відродженого проекту перед запуском раннього доступу

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Після недавнього відродження Hytale автори з Hypixel Studios нарешті повідомили, скільки проект буде коштувати. Студія готується оголосити дату виходу раннього доступу вже наступного тижня.

e337a044dc9ea8f6d15931a5687e2d06.thumb.jpg.54bfeda426100b88af3dae206fb16697.jpg

Офіційний акаунт гри в X розкрив, що базова версія Hytale обійдеться геймерам в $19,99. Крім неї з'являться два розширених видання, що включають косметичні бонуси — плащі, капелюхи та інші прикраси.

Supporter Edition оцінили в $34,99, а Cursebreaker Founders Pack — в $69,99. Розробники підкреслюють: ніяких ігрових переваг додаткові набори не дають. Це скоріше можливість безпосередньо підтримати студію і розвиток проекту.

Засновник Hypixel Studios Саймон Коллінс-Лафламм (Simon Collins-Laflamme) додав, що наполягав на максимально низькій ціні:

"Я встановлюю ціну на Hytale настільки низькою, наскільки це можливо. Я йду на серйозний особистий ризик після того, як викупив гру і почав готувати її до раннього доступу разом із зростаючою командою з 50 талановитих фахівців. Я говорив, що вкладаюся по максимуму — і виконую цю обіцянку.
Гра не закінчена і заснована на збірці чотирирічної давності. Брати більше не здавалося правильним. Я не вважаю, що гра вже хороша. Моя команда і я будемо працювати з усіх сил, щоб зробити її спочатку хорошою, а потім відмінною. Наше бачення чітке, а прогрес швидкий.
Я хочу, щоб якомога більше гравців змогли приєднатися. Зараз складна економічна ситуація для багатьох з вас, і я хочу, щоб кожен отримав можливість стати частиною того, що буде далі.
Дякую за підтримку."

Саймон Коллінс-Лафламі

Регіональні ціни автори поки не оголосили. Студія обіцяє розкрити подробиці про набори пізніше. Судячи з планів, попередні замовлення можуть відкритися зовсім скоро — відразу після оголошення дати раннього доступу.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.