Перейти к содержанию

Новости «Граю в ігри, читаю комікси» — Софі Тернер про підготовку до ролі Лари Крофт

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Софі Тернер (Sophie Turner) активно готується до ролі Лари Крофт у серіальній адаптації Tomb Raider від Amazon. Про це актриса розповіла в ефірі The Julia Cunningham Show.

640898e2482b93a63fcf16cce00f3adb.thumb.jpg.cc13b42ec3640a523d2a10d4ac96f8a7.jpg

За словами Тернер, вона грає в ігри Tomb Raider і читає комікси, але зняті раніше фільми про розкрадачку гробниць не переглядає. Вона хоче зобразити героїню по-своєму, а не повторювати старі ітерації.

"Я граю в ігри, читаю комікси, включаючи величезні збірки Colossal Collection по 500 сторінок. Я намагаюся охопити все, але не зациклююся на вже існуючих версіях, тому що моє завдання — не копіювати, а створити щось оригінальне. Через це, хоч я і обожнюю старі фільми, зараз мені доводиться їх уникати."

Софі Тернер

Нагадаємо, на даний момент існують три фільми за мотивами Tomb Raider: два з Анджеліною Джолі (Angelina Jolie) у ролі Лари Крофт і один, де відважну авантюристку зображує вже Алісія Вікандер (Alicia Vikander). Також є анімаційний серіал від Netflix під назвою «Розкрадачка гробниць: Легенда про Лару Крофт», другий і останній сезон якого вийшов у грудні 2025-го.

Але одних лише знань про пригоди Лари Крофт для головної ролі недостатньо, тому Софі Тернер старанно тренується. Починаючи з лютого 2025 року, актриса проводить у залі по вісім годин на день, п'ять днів на тиждень. Також вона зізналася, що за цей час у неї виявилися хронічні проблеми зі спиною. «Ще я дізналася, що м'язи ростуть набагато швидше, якщо раніше ти хоч якось займався спортом. Я ж ніколи цього не робила. Тому мені знадобилися довгі-довгі місяці, щоб прийти в форму», — розповіла актриса і зазначила, що для зйомок «Гри престолів» їй не потрібно було тренуватися.

Виробництво серіалу за мотивами Tomb Raider має розпочатися в середині січня. Дати прем'єри екранізації поки немає. Нещодавно в Amazon назвали імена акторів, прикріплених до серіалу. Компанію Софі Тернер складуть Джейсон Айзекс (Jason Isaacs), Сігурні Уівер (Sigourney Weaver) та інші.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.