Перейти к содержанию

Новости Кріс Авеллон: Bethesda не розуміє Fallout

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сценарист Fallout: New Vegas Кріс Авелон (Chris Avellone) різко висловився про підхід Bethesda до культової серії. У вже видаленому пості він заявив, що студія, на його думку, не до кінця розуміє коріння Fallout і, за великим рахунком, не надто ними цікавиться.

91b6a2b3ee103273f63c52f53c4300f8.thumb.jpg.45304d6d499f030ab3fa0b2343ee23c5.jpg

Авеллон — одна з ключових фігур для фанатів франшизи. Він працював над Fallout 2 в кінці 90-х, а потім став одним з провідних авторів Fallout: New Vegas, яку багато хто досі вважає найкращою частиною серії. Тому його слова швидко розійшлися по Мережі, незважаючи на те, що публікація незабаром зникла.

"Я не думаю, що Bethesda ненавидить Fallout. Швидше за все, вони не до кінця розуміють її витоки і, можливо, їм просто байдуже. Вони володіють франшизою і просто хочуть просувати своє власне бачення Fallout, зробивши його нормою.
Зазвичай це виливається в яскравий, але поверхневий тематичний парк (хоча є й вдалі винятки серед DLC на кшталт Far Harbor, Point Lookout — і я був одним з тих, кому сподобалося доповнення The Pitt). Втім, тематичні парки подобаються багатьом, тож якщо людям це до вподоби — я не проти.
Особисто я не відчуваю ненависті до Bethesda: у них є речі, які вони роблять добре (дослідження відкритого світу), і є те, що у них виходить погано (розповідь лінійних історій у відкритих світах і нерозуміння того, як працювати з навичкою «Мова»). Але у кожного розробника є свої сильні і слабкі сторони."

Кріс Авеллон

Пост швидко підхопили фанати, а особливо активно його цитували ігрові ЗМІ та користувачі X. Пізніше Авеллон видалив запис, і причини такого рішення залишилися невідомі. Не виключено, що приводом стала негативна реакція частини спільноти, яка захищає сучасний напрямок серії.

За роки під керівництвом Bethesda війна Fallout дійсно сильно змінилася.  Fallout 4 стала комерційно успішним релізом, Fallout 76 перевела франшизу у формат сервісної гри, а в 2024 році вийшов перший сезон серіалу «Фоллаут», у створенні якого брали участь Bethesda і Amazon. Шоу отримало продовження, і багато ідей, близьких духу New Vegas, тепер переосмислюються вже в телевізійному форматі.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.