Перейти к содержанию

Новости Eidos Montréal створює «АААА-гру» на Unreal Engine 5

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

За останні кілька років колектив Eidos Montréal пережив кілька катаклізмів. Перехід до рук Embracer Group спричинив суцільні звільнення та скасування більшості проектів студії. І все ж, незважаючи на це, Eidos все ще намагається нагадати про себе, готуючи якийсь «АААА-тайтл» на движку Unreal Engine 5.

b3376c6ae8a481add15690e98f296b6a.thumb.png.a3cefddb820bdec3ebf616e214ca0a5f.png

Згадку про цю неанонсовану гру виявили на Linkedin-сторінці старшого художника по оточенню, який працював над проектом з червня по серпень 2025-го. Більше деталей поспішив розкрити авторитетний інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson).

Згідно з інформацією Хендерсона, мова йде про гру під кодовою назвою P11, яка представляє собою пригодницький бойовик від третьої особи з відкритим світом за новою інтелектуальною власністю Eidos. Отже, це не може бути продовженням однієї із знакових франшиз студії. Виробництво P11 триває з 2019 року. У цю гру було вкладено «сотні мільйонів доларів», чим і обґрунтовується статус «АААА».

"Як не дивно, я дізнався про цей проект тільки тому, що минулого року намагався знайти про нього більше інформації для моєї книги, в якій я розповідаю про скасовані відеоігри. Справа в тому, що він здався мені дивно схожим на нині покійного виживача WiLD від Wild Sheet Studio. Через схожість я подумав, що права на цю гру були куплені Eidos Montréal / Embracer, але, наскільки мені стало відомо пізніше, WiLD остаточно загинула, а P11 — це нова інтелектуальна власність з деякими вражаючими схожостями."

Том Хендерсон

Хендерсон припустив, що якщо в розробці не виникне ускладнень, то гру можуть повноцінно анонсувати до кінця поточного року. Зрозуміло, про терміни релізу поки говорити зарано.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.