Перейти к содержанию

Новости Свен Вінке: Larian не хоче жертвувати якістю наративу на користь масштабів

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Минулого місяця на церемонії нагородження The Game Awards 2025 відбувся анонс нової Divinity. Тоді ж розробники з Larian оголосили, що це наймасштабніша гра за всю історію студії. Очікувано, ця заява не пройшла повз увагу гравців, які поставили під сумнів якість наративної складової.

divinity-hero(2).thumb.jpg.2cdad90ff9463c1e26a62bfb7282fa8d.jpg

З моменту анонсу співробітники Larian продовжують відповідати на питання зацікавлених фанатів. Цього разу на зв'язок вийшов особисто глава студії Свен Вінке (Swen Vincke), який пообіцяв, що автори докладають усіх зусиль, щоб не ставити масштаб і на шкоду оповіді:

"@Kebab_Lover_: Хочу відразу сказати, що я величезний фанат студії, який провів буквально тисячі годин за вашими іграми. Разом з тим, я був би дуже вдячний, якби ви знайшли час на те, щоб відповісти на одне (довге) питання: яким чином ви збираєтеся розширити масштаби гри і свободу дій геймерів, не жертвуючи при цьому високим рівнем емоційної глибини в кожній сюжетній гілці? Чи можна в принципі знайти баланс між «майже нескінченною свободою дій» і цілісністю глибокої та вражаючої історії?
Свен Вінке (Swen Vincke): Ми дійсно прагнемо більшої варіативності, і ви маєте рацію в тому, що нелегко забезпечити однакову якість наративу в кожній окремій гілці. Але ми робимо все можливе, щоб досягти цього. Я думаю, що будь-які сюжетні хитрощі значною мірою компенсуються розумінням гравців, що вони прийшли до того чи іншого результату завдяки своєму вибору, а не тому, що їх загнали на певні рейки."

Термінів релізу у Divinity поки немає. Як і попередні ігри студії, тайтл пройде через етап раннього доступу, який почнеться не раніше 2027 року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.