Перейти к содержанию

Новости «Гірше за оригінал» — гравці зустріли Code Vein II неоднозначними відгуками

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Вже 30 січня розробники з Bandai Namco Entertainment випустять Code Vein II. Тим часом геймери, які розщедрилися на попереднє замовлення розширеного видання, вже можуть приступити до проходження завдяки попередньому доступу. За перший день з моменту запуску гра зібрала трохи більше 700 відгуків у Steam, з яких позитивними виявилися всього 51%.

ss_9a0b4955bb437b76852a2e937832b6a5d4b50dc4.1920x1080.thumb.jpg.a435e17dd48206c9126a0f337bde9310.jpg

За великим рахунком, користувачі скаржаться на проблеми з оптимізацією, відсутність кооперативу, незграбні анімації і млявий відкритий світ:

Тим часом журналісти теж залишили досить стримані відгуки. На момент публікації новини Code Vein II має в середньому 73 бали на Metacritic (PS5-версія) і 74 бали на OpenCritic з рекомендацією в 53 %. Нижче ми зібрали кілька випадкових оглядів з різними оцінками:

TheSixthAxis — 90/100

"Code Vein II — захоплюючий і незабутній екшен. Це щось більше, ніж сукупність окремих механік або тайтлів, які явно послужили джерелом натхнення. Гра має свою індивідуальність, яка виходить за рамки жанру соулс-лайк і ніколи не відступає від цього унікального бачення.
Плюси:
— Неймовірні можливості кастомізації персонажа;
— Унікальна, захоплююча і просто чудова атмосфера постапокаліпсису;
— Безліч нюансів в геймплеї і бойовій системі;
— По-справжньому цікава реалізація подорожей у часі.
Мінуси:
— Частота кадрів кульгає у відкритих локаціях;
— Відмова розробників від кооперативного режиму трохи розчаровує."

Мігель Моран (Miguel Moran)

GameSpew — 80/100

"Code Vein II — амбітний сиквел, в якому гравцям доведеться досліджувати величезний відкритий світ. Іноді він може здаватися трохи млявим, але його все одно цікаво досліджувати. Все, що ви робите, допомагає вам у прокачуванні персонажа, і це заняття стає родзинкою гри, поряд з маніпулюванням часом для зміцнення зв'язків з вашими супутниками.
Плюси:
— Весела і видовищна бойова система;
— Величезний відкритий світ для дослідження;
— Захоплюючі механіки розвитку персонажів.
Мінуси:
— Іноді відкритий світ здається трохи млявим;
— Є деякі проблеми з продуктивністю."

Річард Сігрейв (Richard Seagrave)

Loot Level Chill — 70/100

"Незважаючи на всю видовищність, гра не відрізняється особливою плавністю або збалансованістю. Досліджувати світ, безумовно, весело, а прокачування персонажа завжди приносить задоволення, але багаторівневі системи здаються занадто заплутаними, а світ часто порожній і млявий. Я навіть не можу з упевненістю сказати, що подумають фанати першої гри, тому вам дійсно варто спробувати самостійно.
Плюси:
— Система компаньйонів дійсно хороша;
— Різні секрети у відкритому світі;
— Багато геймплейних систем.
Мінуси:
— Хібокси ворогів досить криві;
— Відкритому світу не вистачає наповнення;
— Незручна камера."

Мік Фрейзер (Mick Fraser)

IGN — 60/100

"Кілька разів я ловив себе на думці, що місцями Code Vein II мені дійсно подобається, але майже кожен раз це супроводжувалося нагадуванням про те, що грі важко вдається підтримувати набраний темп. Бої вимагають від гравців точності та спритності, яких самій Code Vein II, на жаль, не вистачає. У сюжеті є кілька яскравих моментів, і, незважаючи на недоліки ближче до фіналу, мене привабила сама ідея відновити зруйнований світ, змінивши його минуле через подорожі в часі. Соулс-лайки значно змінилися з часів виходу оригінальної Code Vein, і, на жаль, навіть після переходу до відкритого світу сиквел не зміг наздогнати їх."

Майкл Хайем (Michael Higham)

GamesRadar+ — 50/100

"Code Vein II відчувається як перший соулс-лайк, який намагається досягти масштабу  Elden Ring, через що розробникам довелося піти на занадто багато компромісів. Азарт губиться на тлі прісного, одноманітного і занадто роздутого геймплею. Якщо я щось і можу порадити, то це перенестися на шість років назад і зіграти в оригінальну Code Vein.
Плюси:
— З особливими атаками цікаво експериментувати;
— Система воскресіння компаньйонів винагороджує за ризик;
— Один чудовий персонаж ближче до кінця проходження.
Мінуси:
— Нудний і одноманітний дизайн підземель;
— Часте повторення супротивників і босів;
— Менш цікавий візуальний дизайн у порівнянні з першою частиною."

Еббі Стоун (Abbie Stone)

Code Vein II анонсована для ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.