Перейти к содержанию

Новости Актриса ремейка Prince of Persia дізналася про скасування гри з інтернету

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Актриса Еман Айяз (Eman Ayaz) розповіла, що про скасування ремейка Prince of Persia: The Sands of Time вона дізналася не від видавця або команди, а з новин в Мережі. Цей момент вона назвала найбільш спустошливим за всю її кар'єру.

17e8a84700045d92e0722aeee6491a0d.thumb.jpg.7b8c693e83f002aa181bb743ef6b3fa9.jpg

Актриса не називає назву гри і підкреслює, що все ще пов'язана угодою про нерозголошення. Проте пізніше вона репостнула повідомлення фанатів, в яких прямо йдеться про ремейк «Піски часу». За словами Айяз, над проектом вона працювала близько трьох років.

"Три роки тому я отримала роль, яка мала змінити моє життя, у проекті, здатньому змінити кар'єру.
Відбір був дуже жорстким: спочатку запис проб для кастингу, потім очне прослуховування, а після — читання, де перевірялася «хімія» між персонажами, заради якого мені довелося летіти в інше місто. Коли мене затвердили, я пам'ятаю, як ридала від щастя.
Я присвятила цьому проекту останні три роки свого життя і за цей час дуже зблизилася з командою — вони стали для мене як сім'я.
А цього тижня я дізналася з інтернету, що проект скасували."

Еман Айяз

Про зупинку розробки Айяз дізналася випадково. Брат написав їй у WhatsApp з питанням, чи все в порядку, а потім надіслав посилання на новину про скасування гри. При цьому, за словами актриси, всього два місяці тому вона записувалася для промоматеріалів, і ніщо не вказувало на проблеми.

Через NDA Айяз не може офіційно підтвердити свою участь у проєкті. У підсумку три роки її праці фактично зникли з портфоліо і не можуть бути використані в резюме або при подачі документів. Особливо це важливо з огляду на те, що актриса планувала отримати робочу візу в США. Саме це, за її словами, робить ситуацію особливо болючою.

Нагадаємо, Ubisoft офіційно підтвердила скасування ремейка минулого тижня. У зверненні до фанатів команда заявила, що проект так і не зміг досягти необхідного рівня якості. Продовження розробки вимагало б більше часу і ресурсів, ніж компанія готова була вкласти, а випуск гри «нижче планки» вважали неправильним рішенням. Ремейк Prince of Persia став одним з шести тайтлів, закритих видавцем за останні дні.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.