Перейти к содержанию

Новости Крістоф Ган не проти зняти ще одну кіноадаптацію Silent Hill

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Минулого тижня відбулася прем'єра кінокартини «Повернення в Сайлент Хілл». Нова адаптація культової  Silent Hill 2 розчарувала як більшість критиків, так і пересічних глядачів, але, схоже, сумнівний старт анітрохи не збентежив режисера Крістофа Гана (Christophe Gans).

a9b5eece6345100662adcc96de962476.thumb.jpg.400080c83118be5497bfb4afb0bf2878.jpg

У недавньому інтерв'ю Variety Ган прямо сказав, що був би радий зняти ще один фільм за франшизою:

"Якщо у мене з'явиться така можливість, то ми ще раз повернемося в Сайлент Хілл. Я дивлюся на Сайлент Хілл не тільки як на відмінну серію відеоігор, але і як на сучасний витвір мистецтва. У ній є щось по-справжньому експериментальне. Я хотів би адаптувати ще одну главу, тому що деякі з них дуже хороші і сильно відрізняються як від першого фільму, так і від «Повернення в Сайлент Хілл». Мені подобається цей світ, і багато людей вважають, що я непогано справляюся."

Крістоф Ган

Ган також розповів, що деякі затяті шанувальники Silent Hill погрожували йому розправою ще під час створення першого фільму:

"Правильно і з повагою адаптувати гру, яка вважається класикою, — непросте завдання. Шанувальники відеоігор часто дуже трепетно ставляться до них. Я пам'ятаю, як під час зйомок першого фільму я отримував безліч погроз. Люди говорили: «Якщо ти все зіпсуєш, ми тебе знайдемо». Тому я підійшов до першого фільму з великою відповідальністю, а до другого — з ще більшою. Водночас для мене було важливо представити фільм, який міг би зацікавити, зокрема, людей, які не захоплюються іграми."

Крістоф Ган

На сьогоднішній день «Повернення в Сайлент Хілл» має всього 17% «свіжості» на Rotten Tomatoes і 30% позитивних відгуків від простих глядачів. Стартові збори в США виявилися найгіршими за всю трилогію. У день прем'єри картина заробила всього 1,6 млн доларів. Для порівняння, перший фільм набрав 8,1 млн доларів, а Silent Hill: Revelation — 3,6 млн.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.