Перейти к содержанию

Новости Ще один шедевр Едмунда Макміллена — критики високо оцінили Mewgenics

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Днями, 10 лютого, нарешті вийде  Mewgenics — рогалик, де потрібно розводити кішок і командувати ними в тактичних сутичках. Якщо вірити першим оглядам, Едмунд Макміллен (Edmund McMillen) і Тайлер Глейел (Tyler Glaiel) не дарма працювали над своїм довгобудом — результат дивовижно хороший.

ss_54d33c8cd2e23c2a278367b487449077d5f0bc49.1920x1080.thumb.jpg.75f46ab64f31412645c684eed5c4bd70.jpg

Рейтинг Mewgenics на OpenCritic на даний момент становить 90/100 (на основі 19 відгуків). Судячи з рецензій, контенту в грі стільки, що грати не переграти, — вистачить на сотні годин. При цьому якість теж у повному порядку — розводити пухнастих воїнів і керувати ними в боях дуже цікаво. З речей, які можуть не сподобатися, — специфічний гумор і макмілленівський візуальний стиль.

Далі зібрали кілька цитат з оглядів.

TechRaptor — 10/10

"Mewgenics можна назвати magnum opus Едмунда Макміллена і Тайлера Глейела. Це надзвичайно глибока стратегічна гра із захоплюючою механікою розведення та запаморочливою кількістю різноманітного роуглайт-контенту. Я провів у ній понад 100 годин, і мені хочеться ще."

VDGMS — 9/10

"Mewgenics може йти ноздря в ноздрю з кращими покроковими тактиками. Тон гри явно сподобається не всім, сюжет примітивний, а крива складності до неподобства крута, так що часом гра майже здається нечесною. Свої недоліки Mewgenics з лишком компенсує геймплеєм завдяки безлічі змінних, божевільній винахідливості і вкрай глибокій тактиці — тут не буває двох однакових забігів, а це велика рідкість для рогаликів.
Mewgenics — ідеальне поєднання веселощів, відкриттів, стратегії, шоку і відрази, але від творців  The Binding of Isaac,  Super Meat Boy і  The End Is Nigh і не очікуєш меншого. Mewgenics — немов котяча м'ята, від якої неможливо відірватис
я."
The Punished Backlog — 8,8/10
"Я в захваті від Mewgenics. Навіть через 30 з гаком годин я розумію, що побачив лише невелику частину гри. Як і в багатьох інших рогаликах, складність і дизайн гри вимагають безлічі забігів і годин, щоб накопичити ресурси і відточити свою майстерність для повного проходження. Кількість ворогів, предметів і синергічних умінь, які неймовірно приємно відкривати, вражає. Мені не терпиться і далі годинами досліджувати нові локації, експериментувати з новими комбінаціями здібностей і розводити нових генетично жахливих кошенят. Судячи з того, як сильно Mewgenics затягує, здається мені, що я такий не один."

PCGamesN — 8/10

"Mewgenics пропонує більше глибини та винахідливості, ніж будь-яка з стратегій, в які я грав останніми роками. Але вона жахливо несмішна — художній стиль, тематика та персонажі ніколи не влучають у яблучко. Якщо ви готові миритися з таким гумором, то на вас чекає дійсно чудова гра."
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.