Перейти к содержанию

Новости Яким міг бути скасований фільм за мотивами BioShock? Відповідає режисер Гор Вербінські

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Пам'ятаєте, ще до того, як Netflix прибрала до рук права на екранізацію BioShock, свою версію адаптації готував режисер трьох перших частин «Піратів Карибського моря» Гор Вербінські (Gore Verbinski)? Нещодавно він розповів, яким міг вийти фільм під його керівництвом.

20a833c4902f7c943af44325b37f20e3.thumb.jpg.8aaead4817fb49cfc1c6ce40539a2167.jpg

За словами Вербінські, йому дуже подобалося працювати над фільмом разом з Universal. Сценарієм займався Джон Логан (John Logan), відомий за «Гладіатором», «Авіатора», «007: Координати „Скайфолл“» та інших видатних кінострічках. Разом з ним режисер якимось чином зумів вмістити у фільмі відразу два фінали з гри, щоб «по-справжньому підірвати людям мізки».

"Я планував глибоко зануритися в тему Едіпового комплексу і витримав би кіно в категорії R, особливо в сценах з Маленькими сестричками і «виборами» головного героя та їх наслідками. <...> У мене вже були готові круті концепти Великих Татусів і всього цього божевільного підводного всесвіту в стилі ар-деко. Щороку до мене доходять чутки про проект, але сумніваюся, що якась студія сьогодні готова зайти так далеко, як я тоді задумував."

Гор Вербінські

BioShock від Гора Вербінського мав вийти в кінотеатрах у 2011 році, але виробництво забуксувало через необхідний бюджет у 200 мільйонів доларів і вже згаданий рейтинг R — фільми з таким ярликом не рекомендовані до перегляду особам молодше 17 років без супроводу дорослих. Про остаточне скасування стрічки розповів творець BioShock Кен Левін (Ken Levine) у 2013 році.

В даний час екранізацією BioShock під крилом Netflix займається Френсіс Лоуренс (Francis Lawrence), серед робіт якого «Константин», кілька стрічок за «Голодними іграми» і недавня адаптація «Довгої прогулянки» Стівена Кінга (Stephen King).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.