Перейти к содержанию

Новости Пітер Моліньйо розплакався на показі нової Fable — але до стилю є питання

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Творець оригінальної  Fable Пітер Моліньйо (Peter Molyneux) в інтерв'ю IGN зізнався, що не стримав сльози під час перегляду геймплейного трейлера перезапуску від Playground Games. Студія не показувала йому проект заздалегідь, тому він побачив ролик разом з усіма — на великій презентації Xbox.

835eaabe80eace9bdd0344075ba2450e.thumb.jpg.7923a40b644e84a2ef66a51c7086efdd.jpg

"Коли я дивився трейлер Fable, я відчув, як у мене навертаються сльози. Розумію, за такі слова мене можуть рознести, але я людина емоційна і часто плачу. Мене накрило через просту думку: чорт забирай, те, що ми створили, буде жити далі. Цей світ, який ми так любили робити і який полюбили інші, продовжує існувати.
Для мене найсумнішим було б побачити, як він згасає. Частково тому я і повертаюся до «симуляторів бога». Ось таке було загальне відчуття. Мені здається, вони вчинили дуже розумно, вирішивши переказати першу Fable, а не тягнути за собою тягар продовження всієї історії. Мені сподобалися відсилання. Ідея перетворити сім'ю хлопчика на камінь — чудова знахідка. Це було дуже розумно. Тож плюсів я побачив чимало."

Пітер Моліньйо

При цьому без критики не обійшлося. Моліньйо зауважив, що в ролику відчувається певна «стерильність». Fable, за його словами, ніколи не була акуратною і вилизаною.

"Я ніколи не сприймав Fable як щось чисте, з чіткими і вивіреними кутами. Це більш хаотичний всесвіт. Швидше такий образ старої Англії — без прямих ліній, з нерівностями, складками. Ремені з величезними пряжками, непропорційно великі чоботи і руки — все це частина її вигляду. Ось цього характеру мені хотілося б трохи більше, хоча, можливо, просити про це нерозумно і наївно."

Пітер Моліньйо

Незважаючи на зауваження, Моліньйо чекає на реліз з цікавістю. Він збирається пройти гру не як критик, а як людина, яка щиро любить цей всесвіт.

Помацати новеньку Fable від Playground Games дозволять на ПК (Steam, Microsoft Store), Xbox Series і PlayStation 5 вже цієї осені. Також гра буде доступна в підписці Game Pass.

Наступний проект самого Моліньйо — «симулятор бога»  Masters of Albion — вийде 22 квітня на ПК в Steam. Над грою працює команда ветеранів індустрії, включаючи співзасновника Media Molecule Марка Хілі, який раніше брав участь у створенні  Black & White, Fable і  Theme Park.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.