Перейти к содержанию

Новости «Про що вони думали?» — творець God of War розкритикував спін-офф Sons of Sparta

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Автор оригінальної God of War Девід Яффе (David Jaffe) жорстко розкритикував свіжий спін-оф God of War Sons of Sparta. На думку девелопера, нова гра про молодого Кратоса «не поважає бренд» і не відображає того, чого насправді хочуть фанати.

5bc5efa12d352e5085a540cc2a9bafcb.thumb.jpeg.4176d60629b4ee9131ea2e4d44f5ee52.jpeg

За словами розробників Sons of Sparta, історія входить в канон і показує юність Кратоса під час навчання разом з братом Деймосом. Але Яффе такий підхід не влаштував. Він купив гру за $30, провів у ній близько години і заявив, що не може її рекомендувати.

Те, у що я пограв — а це було всього лише приблизно годину, і повертатися до цього я не збираюся — викликає відчуття: «та ви серйозно?» Вони постійно зупиняють дію, і персонажі просто говорять, говорять і говорять. І озвучка при цьому не дуже хороша.
Подумайте про вибір, який стояв перед цією командою і Sony Santa Monica. Ідея зробити 2,5D-метроїдвування по God of War — більшість хардкорних фанатів сказали б: «Боже, так, звичайно!»
А замість цього — «Ми не хочемо робити Кратоса таким, яким ви його знаєте і любите — ні з God of War 2018 року, ні з грецької трилогії. До біса, цей персонаж нудний. Нікому не подобається той Кратос, на якому ми побудували франшизу на мільярди доларів. Давайте зробимо з нього якогось звичайного хлопця, ніби це шоу для WB Kids». Це якась нісенітниця.

Девід Яффе

Розробник також порівняв Sons of Sparta з іншими недавніми 2D-проектами і залишився незадоволений рівнем виконання. Як приклад Яффе навів  NINJA GAIDEN: Ragebound,  Neon Inferno, а також  SHINOBI: Art of Vengeance. За його словами, ці ігри пропонують більш різноманітний геймплей, кращу анімацію і в цілому вищу якість.

"Якщо подивитися на продакшен SHINOBI: Art of Vengeance, на цього Шинобі в 2D — ви тільки погляньте на нього. Люди хочуть такого рівня якості, такої атмосфери — і вони хочуть класичного Кратоса."

Девід Яффе

При цьому Яффе визнає, що сам геймплей в цілому «стерпний»: грати можна, нічого відверто поганого в ньому немає, але й особливого задоволення він не отримав. Можливо, далі стає краще, але в показаному вигляді гра здається занадто шаблонною і безликою.

На думку Яффе, головна проблема — не в бюджеті або якості анімацій, а в тому, що проект не поважає ліцензію і бренд. Він порівнює це з тим, якби за ліцензією «Джона Віка» зняли фільм, де герой просто сидить у кав'ярні і розмовляє — тобто використовували відоме ім'я, але не передали суть і дух оригіналу.

"До речі, мені не потрібні величезні бюджети. Звичайно, я був би радий вищому рівню продакшену, більш плавним анімаціям та іншому, але це не обов'язково, розумієте? Якби геймплей був цікавим, якби він був жорстким, з характером, якби з самого початку геймери говорили: «Боже мій, я ніколи не бачив такої механіки в грі такого типу» або «Як же це весело», — гру можна було б зробити дуже недорогою, як, судячи з усього, і тут. Не думаю, що на це пішло багато грошей.
Але навіщо взагалі це випускати? На мою думку, все, до чого це призведе, — це неприємний осад у фанатів God of War."

Девід Яффе

Зіграти в God of War Sons of Sparta, щоб скласти свою думку і (не) погодитися з Девідом Яффе, поки що можна тільки на PlayStation.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Тільки стату мені зіпсували

ce37a076c3a93a964a5d491d24881857.png

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.