Перейти к содержанию

Новости Філ Спенсер і Сара Бонд йдуть у відставку

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ось і підійшла до кінця чергова глава в історії ігрового підрозділу Microsoft. Співробітники компанії отримали електронні листи, що підтверджують відхід генерального директора Microsoft Gaming Філа Спенсера (Phil Spencer) і головного операційного директора Xbox Сари Бонд (Sarah Bond). Обидва залишать свої посади 23 лютого.

GVhQ6-8WwAEh_S4.thumb.jpg.7ae71e1c9d57460ed13c66c34891576e.jpg

Замість «широкого Філа» Microsoft Gaming очолить президент Microsoft з продуктів CoreAI Аша Шарма (Asha Sharma). Водночас, нинішній глава Xbox Game Studios Метт Буті (Matt Booty) буде підвищений до виконавчого віце-президента і директора з контенту.

"У житті рідко приходить усвідомлення того, що глава добігає кінця, але після 38 років роботи в Microsoft цей момент настав і для мене. Я прийняв рішення піти у відставку і почати новий розділ свого життя. Це важлива віха, яка дала мені можливість озирнутися на неймовірний шлях, який мені пощастило пройти разом з багатьма з вас.
Я радий, що Аша Шарма займе посаду генерального директора. Вона приєднається до неймовірної команди, що складається з талановитих, відданих своїй справі людей, які щиро піклуються про гравців. Вона підходить до роботи, уважно вивчаючи закладену нами основу, і я впевнений, що наші спільноти Xbox отримуватимуть від неї всебічну підтримку в найближчі роки.
Згадуючи про те, як я починав свою кар'єру в 1988 році в якості стажера, я й уявити собі не міг, який шлях мене чекає. Мені пощастило працювати з багатьма творчими людьми, партнерами, колегами та гравцями — людьми, які кидали мені виклик, вчили мене і наповнювали мою роботу радістю.
Дякую всім, хто був частиною цього розділу. Ця спільнота означає для мене більше, ніж я можу висловити словами.
З цього моменту я продовжу робити те, що завжди було для мене так важливо: вболівати за команди, які рухають індустрію вперед, і грати разом з цією неймовірною спільнотою. До зустрічі в Мережі!"

Філ Спенсер у своєму мікроблозі

Підсумовуючи: Аша Шарма має намір продовжити поточний вектор розвитку Microsoft Gaming, активно розширюючи сервіси компанії та впроваджуючи в робочі процеси передові технології, включаючи ШІ. Разом з тим Метт Буті пообіцяв, що нинішній перехід не позначиться на підконтрольних студіях, тому будь-яких скорочень (принаймні поки що) очікувати не варто.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)
  • Ха-ха 1

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.