Перейти к содержанию

Новости Директор з дизайну оригінальної Saints Row: «Думаю, франшиза мертва»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У листопаді минулого року колишній директор з дизайну першої  Saints Row Кріс Стокман (Chris Stockman) хотів оживити серію після невдалого перезапуску 2022 року і розповідав, що видавець Embracer Group виявляв інтерес до його ідей. Зараз Стокман визнає, що ситуація безнадійна: девелопер написав фанату в Discord, що Embracer ігнорує його і не має жодної можливості щось зробити з франшизою.

85fe16c3a2ca9d55d3ef3e6a825cec27.png.7f473464d7c77dae20abc860af01dcc6.png

"Чесно кажучи, я думаю, франшиза мертва, на жаль. У мене складається враження, що Embracer абсолютно не здатна щось з цим зробити. Я б хотів, щоб все було інакше. Я намагався їм щось запропонувати, але вони мене просто ігнорують."

Кріс Стокман

Нагадаємо, після закриття студії Volition у 2023 році в рамках реструктуризації Embracer бос компанії Метт Карч (Matt Karch) зазначив, що команда «не розуміла, що робить» і «не мала напрямку».

Хочеться сподіватися, що Embracer просто готує хитрий план і в таємниці розробляє щось дійсно якісне у всесвіті Saints Row. Вірити в це, звичайно, важко. Схоже, останньою грою у франшизі так і залишиться досить неоднозначний перезапуск з 2022 року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.