Перейти к содержанию

Новости Бос Saber двічі відмовився від гри за «найкрутішою» франшизою

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Плодовита студія Saber Interactive зараз розривається на частини — вона готує безліч проектів, включаючи блокбастери на кшталт  гри за мотивами «Джона Віка». В інтерв'ю IGN творчий директор колективу Тім Віллітс (Tim Willits) похвалився небувалою затребуваністю Saber.

videoframe_116275.thumb.png.3c00c5f0d1a489727fbacc0817c32f53.png

За словами Віллітса, завантаженість його команд настільки висока, що йому довелося відхилити дуже привабливу пропозицію.

"Якби я міг розповісти вам, від якої гри я двічі відмовився, це б потрясло світ. Я не можу розповісти, але є гра, яку мені пропонували двічі, і це моя історія з розряду «Колись я буду цим хвалитися». Я не можу розповісти, бо у мене будуть проблеми, але це найкрутіша інтелектуальна власність у світі, і я не можу розробити цю гру, бо у нас занадто багато справ."

Тім Віллітс, творчий керівник Saber Interactive

Як стверджує глава Saber, компанія завоювала такий потужний авторитет, що їй більше не потрібно боротися за увагу медіагігантів.

"Тепер вони самі до нас приходять. Ми досягли такого успіху з нашими минулими IP і роботами за ліцензіями, що великі студії самі до нас приходять. У сенсі я знову ж не буду наводити конкретні приклади, але деякі з наших найбільших проектів були якраз таки запропоновані нам, і це показує, що медіакомпанії розуміють, що за іграми майбутнє і в світі дуже багато хороших IP, але просто не вистачає хороших команд для створення відмінних ігор. Тож якщо ти довів, що можеш з повагою поставитися до ліцензії, до IP і створити відмінну гру, то всі захочуть з тобою попрацювати. Тому всі дзвонять нам і хочуть з нами попрацювати."

Saber працює над декількома перспективними проектами за ліцензіями. Якщо вірити Віллітсу, студія комфортно почувається в ролі ліцензіата — спиратися на чужі франшизи в багатьох випадках простіше, ніж будувати свої.

"Насправді, це дуже цікаво. Як людина, яка створювала власні IP і працювала з різними чудовими IP, я вважаю, що це дійсно цікаво. Особисто мені здається, що [працювати за ліцензією] набагато краще, тому що у тебе є мільйони шанувальників, тобі знайомий світ, в який ти можеш зануритися, але тобі все одно потрібно зробити хорошу гру, і це критично важливо."

Колектив і не думає зменшувати оберти — за оцінкою Віллітса, його підлеглі зайняті рекордною кількістю проектів за сторонніми IP.

"Ми в Saber охоче приймаємо великі ліцензії. Припускаю, що зараз у нас в розробці більше продуктів за ліцензіями, ніж у будь-якого іншого розробника в світі. Деякі речі ми ще навіть не анонсували. Одна з чудових особливостей Saber полягає в тому, що ми незалежна компанія, тому добре працюємо з усіма ліцензіарами. У нас прекрасні відносини з Universal, Lionsgate і Disney. І якщо у тебе є талановита команда розробників і ти зосередився на геймплеї та створенні максимально насиченого ігрового досвіду, то ти зможеш використовувати всі переваги ліцензованої власності та вже сформованої фанатської бази і досягти справжнього успіху."

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.