Перейти к содержанию

Новости Nintendo покинув гейм-директор WarioWare Горо Абе

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Днями ще один ветеран японської ігрової індустрії оголосив про свій відхід. Цього разу Nintendo втратила Горо Абе (Goro Abe) — гейм-директора серії WarioWare.

BZQ60Q9CYAA5r_O.thumb.jpg.c12a1a5b73d19e1122bb17bba7cc62cd.jpg

Абе приєднався до компанії в далекому 1999 році в ролі програміста Wario Land 4. Пізніше завдяки проявленим лідерським якостям йому довірили розвиток цілей серії простеньких пазл-ігор WarioWare. Як виявилося, Абе пішов не тільки з Nintendo, але і з усієї індустрії. Замість розробки ігор він тепер буде викладати в якості професора в університеті електрозв'язку в Осаці.

"Я покинув Nintendo наприкінці лютого. Починаючи з квітня, я буду професором в Осакському університеті електрозв'язку. Я буду працювати за нещодавно створеною спеціальністю «Дизайн ігор та соціальних мереж». Я планую займатися дослідженнями, пов'язаними з іграми та їх виробництвом, і сподіваюся, що зможу взаємодіяти з ширшим колом людей, ніж будь-коли раніше."

Горо Абе

Абе далеко не єдиний розробник, який пішов з Nintendo в останні місяці. Наприклад, у січні про відставку повідомили Кенсуке Танабе (Kensuke Tanabe) і Хідекі Конно (Hideki Konno), які працювали над Metroid Prime, Paper Mario, Mario Kart, залізом для 3DS тощо.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.