Перейти к содержанию

Новости Анонс Dark Scrolls — роуглайт-платформер від творців Gato Roboto та Gunbrella

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Студія doinksoft — підрозділ Devolver Digital, який розробив метроід Gato Roboto та екшен-платформер Gunbrella. Наступним проєктом команди став роуглайт-платформер Dark Scrolls.

78bf82b5390996da2be43a794f108057.thumb.jpg.93c0caac367aeb2c050898360b7cc736.jpg

Гра поєднує битви у форматі shoot ’em up із системою прогресу з елементами рогалика. У кожному проходженні на вас чекають сюрпризи, альтернативні шляхи та невтомні боси. Збираючи монетки, ви зможете робити покупки в крамниці та відкривати нові перки, атаки та союзників, яких можна викликати. У міру проходження також розблоковуються дев'ять ігрових персонажів з унікальними здібностями.

"Коли я вводжу в пошук «рогалик», то не знаходжу те, що мені потрібно. Мені трапляються покерна гра, або патінко, або зворушлива історія про грецьких богів, або карткова гра Yu-Gi-Oh! Як вони взагалі пов'язані з покроковим, заснованим на сітці dungeon crawler з 1980-х, в який можна грати через командний рядок за допомогою Vim? У них є «випадковість»? Позорище. І ось я став частиною проблеми. З таким же успіхом можна назвати гру метроїдванням."

Каллен Дуайер (Cullen Dwyer), співзасновник doinksoft

Не обов'язково проходити локації наодинці — гра підтримує кооперативний режим для двох гравців. Зіграти з другом можна як через мережу, так і на одному пристрої.

Dark Scrolls вийде у 2026 році на ПК (Steam) та Nintendo Switch. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.