Перейти к содержанию

Новости У студії розробників MechWarrior 5 скоротили 30 % персоналу

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

2 квітня в мережі з'явилася інформація про те, що в компанії Piranha Games, яка відповідає за останні частини MechWarrior, нібито відбулися звільнення. Невдовзі генеральний директор студії Расс Баллок (Russ Bullock) повідомив, що скорочення торкнулося 30 % співробітників.

mechwarrior_5_clans-1.thumb.jpg.cf0707d8ff5c6da4d1bee3d4c5e3de49.jpg

Подробицями керівник поділився в коментарі для PC Gamer:

• Команду покинули 17 осіб.
  • Незважаючи на кадрові втрати, колектив продовжує працювати над DLC для MechWarrior 5: Mercenaries. Вихід доповнення, як і раніше, заплановано на травень.
  • Piranha готує новий «продукт за мотивами MW», який вийде восени.

З приводу скорочень також висловився наративний директор MechWarrior 5: Clans Кріс Лоурі (Chris Lowrey). Він зберіг роботу, але минулий тиждень видався йому нелегким.

"Звільнення ніколи не бувають приємними, і мені довелося попрощатися з багатьма давніми друзями та колегами. Багато з них були тут, коли я влаштувався в PGI. Я зв’язався зі своїми друзями з індустрії поза межами PGI, але буду чесним — ігрова індустрія зараз жорстока."

Кріс Лоурі, директор з сюжету гри MechWarrior 5: Clans

Як стверджує фахівець, минулорічна хвиля звільнень була ще важчою. Команда й досі прагне випустити найпопулярніше та найвище оцінене DLC у своїй історії, проте Лоурі дивиться в майбутнє без надмірного оптимізму.

"Чесно кажучи, я не знаю, чи довго нам вдасться утримати цей корабель на плаву. Те, що Mercs отримала п'ять років післярелізної підтримки, вже маленьке диво. (Дуже небагато ігор з одноразовою покупкою отримують такий обсяг післярелізної підтримки в нашій індустрії.) Але ті з нас, хто залишився, все ще мають намір продовжувати підтримку MechWarrior, поки у нас є така можливість."

Кріс Лоурі, директор з сюжету гри MechWarrior 5: Clans

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.