Перейти к содержанию

Новости Take-Two звільнила керівника відділу штучного інтелекту разом із його командою

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Метаморфози в ігровій індустрії тривають. На тлі невпинної критики штучного інтелекту компанія Take-Two вирішила реорганізувати весь відділ ШІ, звільнивши при цьому його керівника.

2026-04-03155057.thumb.png.b609b3561d69eccc379589d2afa340e6.png

Про скорочення оголосив особисто Люк Дікен (Luke Dicken) — нині звільнений керівник відділу штучного інтелекту, який потрапив під скорочення разом зі своєю командою:

"З жалем змушений повідомити вам, що моя співпраця (та співпраця моєї команди) з T2 добігла кінця.
Через тиждень або близько того я напишу більш детальний пост про свою роботу в Zynga і T2, але зараз я був би вдячний за вашу допомогу в пошуку нових посад для цих чудових і талановитих хлопців…
Ось уже 7 років ми створюємо передові технології для підтримки розробки відеоігор. Ці люди знають, як поєднувати інновації та нові підходи до вирішення завдань, щоб створювати системи з потужним дизайном, що розширюють можливості людей на всіх етапах виробництва."

Люк Дікен

Судячи з формулювання, більша частина цієї команди була сформована на базі вже існуючого відділу штучного інтелекту в компанії Zynga, яку Take-Two придбала у 2022 році за 12,7 мільярда доларів. Причини реорганізації поки що невідомі, як і точна кількість звільнених співробітників. Самі представники Take-Two відмовляються від коментарів.

Ймовірно, Take-Two вирішила просто скоротити інвестиції в галузі штучного інтелекту, що не було б дивно, оскільки сам генеральний директор компанії Штраус Зельник (Strauss Zelnick) вже не раз відкрито критикував можливості ШІ.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.