Перейти к содержанию

Новости Шухей Йошида пояснив, чому втратив посаду президента студій Sony — винен Джим Райан

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Колишній президент Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Шухей Йошида (Shuhei Yoshida) заявив, що втратив свою посаду не з власної волі. За його словами, рішення ухвалив тодішній керівник компанії Джим Райан (Jim Ryan).

3b25797e2aab5e441c328861d089dca0.thumb.jpg.876e88b235f175390d6763829652650e.jpg

Йошида пропрацював у Sony понад 30 років і відіграв помітну роль у розвитку бренду PlayStation. З 2008-го по 2019 рік він очолював SIE Worldwide Studios, де курирував ключові проєкти компанії. У 2019-му його змінив Хермен Хюльст (Hermen Hulst), а сам Йошида перейшов на напрямок, пов'язаний з інді.

Колишній топ-менеджер стверджує, що фактично його «звільнили» з посади президента. На фестивалі Alt:Games він розповів, що відмовився виконувати деякі вимоги керівництва, які вважав нерозумними. За його словами, саме це і стало причиною відставки.

"Я допоміг студії Santa Monica створити  God of War, Naughty Dog — Uncharted і  The Last of Us, а Sucker Punch — чудову  Ghost of Tsushima. Ghost of Tsushima стала однією з останніх ігор, над якими я працював у ролі президента Worldwide Studios.
Але в 2019 році, після 11 років керівництва внутрішніми студіями, мене звільнили з цієї посади. Джим Райан хотів мене усунути, тому що я його не слухав. Він просив робити якісь безглузді речі, а я сказав «ні»."

Шухей Йошида

Йошида також раніше зазначав, що у 2019 році опинився перед вибором: або перейти на роботу з незалежними студіями, або залишити компанію. Зрештою він залишився й зайнявся розвитком інді-напряму, хоча це рішення було вимушеним.

Крім того, Йошида зазначав, що, залишившись на колишній посаді, міг би чинити опір курсу на ігри-сервіси. Він припускає, що це теж могло вплинути на рішення керівництва. Незважаючи на обставини, сам топ-менеджер не раз підкреслював, що робота з інді-девелоперами виявилася для нього важливою і цікавою, навіть якщо почалася не з його ініціативи.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.