Перейти к содержанию

Новости Трой Бейкер надихнувся прикладом автора Tales of Kenzera і готує свою гру

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Актор Трой Бейкер (Troy Baker), відомий за ролями у  The Last of Us,  Uncharted 4: A Thief’s End,  Indiana Jones and the Great Circle та безлічі інших проєктів, замислився над створенням власної гри. Він хоче спробувати себе не лише як актор, а й як автор.

2dcf431460492e8dc7dcd44c8b13cf83.thumb.jpg.b637de52c215d0ccf93dafa1f17f5610.jpg

В інтерв’ю Eurogamer Бейкер розповів, що його надихає приклад Абубакара Саліма (Abubakar Salim). Той пройшов шлях від актора до засновника команди Surgent Studios і випустив  Tales of Kenzera: ZAU. За словами Бейкера, він із зацікавленням стежить за такими прикладами і серйозно розглядає для себе подібну долю.

Я обожнюю Абу, я пройшов його ігри вздовж і впоперек. Він людина зі справжньою пристрастю до ігор, і йому вдалося перетворити це на чудовий бізнес. Мені неймовірно пощастило працювати з найкращими в індустрії — це просто божевілля: Кен Левін, Хідео Кодзіма, Ніл Дракманн, Тодд Говард, Вінс Зампелла — це справжні орієнтири для всієї галузі. Я працював з ними і багато чого у них навчився.
І мене надихає ідея взяти ці принципи, підходи успішних проєктів — не тільки з точки зору продажів і цифр, але й історій, які сформували індустрію — і спробувати розвинути, адаптувати та застосувати їх у тих історіях, які я сам хочу розповісти.

Трой Бейкер

Бейкер уже «почав обговорювати» майбутню гру, але поспішати не збирається. Він наголошує, що готовий витратити стільки часу, скільки знадобиться, щоб у підсумку розповісти сильну історію та досягти високого рівня якості.

Цікаво, що той самий Абубакар Салім, яким надихається Бейкер, застеріг свого колегу: «Не роби цього». Актор також додав, що ігрова індустрія зараз — «безжальне середовище».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.