Перейти к содержанию

Новости Директор франшизи Dying Light залишив Techland

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У Techland відбулися серйозні кадрові зміни. Тимон Смектала (Tymon Smektała), один із ключових розробників Dying Light, оголосив про свій відхід після тринадцяти років роботи у студії.

4a909c4efd944c00b572826fbe42afb0.thumb.jpg.ba8b7a4cdf4f3e070d16b3265c4db1bb.jpg

Смектала прийшов у компанію в 2013 році як гейм-дизайнер, а потім зайнявся продюсуванням першої частини «Вмираючого світла». Пізніше він очолив розвиток усієї франшизи і майже чотири роки обіймав посаду її директора. Його останнім великим проєктом на цій посаді стала Dying Light: The Beast.

Про своє рішення Смектала повідомив у своїх соцмережах. Він подякував команді за спільну роботу та відзначив внесок спільноти.

Після багатьох років роботи над Dying Light я розпочинаю новий етап. Це була неймовірна подорож, і я пишаюся тим, що ми створили.
Дякую всім талановитим людям з Techland, з якими мені довелося працювати — як у розробці, так і у видавництві — за пристрасть, енергію та спільне прагнення зробити Dying Light найкращою грою про зомбі. Ми зробили це разом!
І нашій чудовій аудиторії: ваша любов, залученість та активна підтримка завжди були для нас головним орієнтиром. Ви допомогли сформувати те, чим стала Dying Light.
Франшиза в надійних руках, і мені не терпиться побачити, як вона буде розвиватися далі. Я з радістю познайомлюся з її наступним етапом вже як гравець. Я завжди вболіватиму за Dying Light!
Доброї ночі та успіхів!

Тимон Смектала

Чим Смектала займатиметься далі, поки що невідомо. Сам розробник своїх планів на майбутнє не розкриває. Хочеться сподіватися, що ми побачимо від нього ще не одну чудову гру.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.