Перейти к содержанию

Новости Бен Старр пробувався на роль Бонда у фільмі 007: Перше світло, але зрештою він радий, що не отримав її

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Бен Старр (Ben Starr), голосом якого говорять Клайв із  Final Fantasy XVI та Версо із  Clair Obscur: Expedition 33, зізнався, що брав участь у кастингу на роль Джеймса Бонда для  007 First Light. Вибір команди IOI в результаті припав на Патріка Гібсона (Patrick Gibson), але Старр не засмучений. Навпаки — він надзвичайно задоволений таким збігом обставин.

93e353961861ae40d85a18bb08a780a3.thumb.jpg.d32056c47c9e96ed0990aa0c61a31871.jpg

Проби на роль агента 007 почалися на ранніх етапах виробництва 007 First Light. Тоді Старр «був лише молодим актором, якому подобалися відеоігри», і світ ще не бачив його проривної роботи в образі Клайва Росфілда — на той момент Final Fantasy XVI все ще перебувала в процесі створення.

Багато років тому я пробувався на роль Джеймса Бонда. Мене все одно не взяли, я був просто жахливий. Пам'ятаю, записував пробу. Я вибрав сцену з «Золотого ока». І мене навіть покликали на зустріч із командою. На мою думку, на той момент я вже пару років був зайнятий у виробництві Final Fantasy. Але вона ще не вийшла, тож я був лише молодим актором, якому подобалися відеоігри.

Бен Старр

Тиск виявився занадто великим, і Старр не зміг продемонструвати той рівень гри, який був потрібен авторам фільму «007: Перше світло». Незважаючи на невдачу, він не шкодує, що втратив цю роль. Головним чином тому, що Гібсон, на думку Бена, блискуче впорався із завданням.

Але я страшенно радий, що все сталося саме так, бо, Боже, Патрік Гібсон просто неймовірний. Він просто неймовірний.

Бен Старр

Під час тієї ж розмови актор зізнався, що його зараз досить часто зустрічають у іграх — за останні два роки ім’я Старра з’являлося в титрах понад десяти відеоігор, зокрема  Marathon,  Date Everything! та  The First Berserker: Khazan. Через це він навіть хотів представитися на минулому Summer Game Fest як «всепоглинаючий відеоігровий вірус Бен Старр». Але він вважає, що чим більше людей дратує його присутність у відеоіграх, тим краще у нього, ймовірно, йдуть справи: «Краще, щоб ви мене знали і ненавиділи, ніж не знали взагалі».

Також Старр пояснив, що не контролює, які ігри йому пропонують — у його владі лише те, яким командам дати добро. І перевагу він віддає тим іграм, які дійсно йому цікаві. При цьому він готовий брати участь навіть у невеликих проектах. Однак якщо Старру перестануть дзвонити з пропозиціями, у нього вже достатньо персонажів у «кишені», щоб бути щасливим. Але він «жадібний маленький запрелестнець» і хоче робити більше.

Трохи в розмові торкнулися й теми майбутніх робіт актора. У деталі він не заглиблювався, але зазначив, що геймери побачать його в абсолютно новому амплуа.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.