Перейти к содержанию

Новости «Геймплей The Elder Scrolls VI виглядає приголомшливо», — заявив Метт Буті

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

З моменту анонсу The Elder Scrolls VI минуло рівно 8 років, а гра так і не збагатилася жодними офіційними матеріалами, за винятком дебютного тизера. І хоча до релізу ще далеко, керівництво ігрового підрозділу Microsoft вже ділиться своїми враженнями від закритих показів геймплею. Цього разу захоплений відгук залишив виконавчий віце-президент і директор з контенту XBOX Метт Буті (Matt Booty).

Asha-Sharma-and-Matt-Booty-Primary.thumb.webp.8be5060deb54a34f5b6df96727130901.webp

У недавньому інтерв'ю Variety Буті заявив, що під час візиту до Bethesda бачив, як розробники грали в поточну версію TES VI. Він назвав геймплей «приголомшливим» і зізнався, що йому не терпиться показати гру публіці, але все має свій час:

Я б сказав, що одне з найскладніших завдань у моїй роботі — це пошук балансу між бажанням представити світу всі круті речі, над якими ти працюєш, і необхідністю дочекатися відповідного моменту. Коли ж справа дійде до презентації, ти повинен показати найкраще, що у тебе є. Крім того, показуючи гру, ти ніби говориш аудиторії: «Гей, вона скоро вийде».
Після того, як я побував у Bethesda, поспілкувався з Тоддом [Говардом] і подивився, як працює гра, я можу сказати, що геймплей виглядає приголомшливо, а розробка просувається успішно. Ми обов'язково представимо її світу в потрібний час. Мы обязательно представим её миру в нужное время.

Метт Буті

The Elder Scrolls VI увійшла у стадію повноцінного виробництва лише влітку 2023-го, незадовго до релізу Starfield. Термінів виходу шостої частини «Свитків» як і раніше немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.