Перейти к содержанию

Новости Продюсер Persona 4 Revival вважає, що Atlus обов’язково візьметься за ремейки перших двох частин

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

В епоху ремейків дедалі більше шанувальників JRPG чекають на оновлення перших двох частин серії «Persona». Схоже, такий ентузіазм поділяють і деякі співробітники Atlus. Зокрема, продюсер    Persona 4 Revival Вада Кадзухіса (Wada Kazuhisa) вважає, що з часом компанія обов’язково дійде й до цих ігор.

Persona-4-Revival_Interview_FI.thumb.jpg.9836c3ecf8112d470e5112005daba863.jpg

Під час інтерв’ю з журналістами GamerBraves Кадзухіса обговорив не лише створення ремейку четвертої частини, але й майбутнє всієї серії. Коли мова зайшла про можливі ремейки оригінальної дилогії, розробник сказав наступне:

На даний момент я не можу нічого стверджувати напевно, але особисто я вважаю, що нам справді варто цим зайнятися. Я думаю, ми зобов’язані [створити ці ремейки].

Вада Кадзухіса

Нагадаємо, ще у 2022 році Atlus провела спеціальне опитування  серед гравців, у якому ті мали вибрати найбажаніші ігри компанії для ремейку. Перше місце в опитуванні посіла Persona 3, яка вже отримала оновлення. Друге місце розділили між собою обидві частини Persona 2 (Innocent Sin  та Eternal Punishment), а бронзове третє місце дісталося оригінальній Persona.

Якщо вірити інсайдеру Midori, Atlus вже займається оновленням оригінальної дилогії, хоча масштаби перевидань невідомі. Достовірність цих відомостей поки що залишається під питанням.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.