Перейти к содержанию

Все про гітари

H&M

Рекомендуемые сообщения

This is the hidden content, please

Це в тебе така гітара? Чи у тебе оригінал, який вони з батьком самі зробили?

А ударнику можно в ваш коллектив? :D

Можна, але за умови, що купиш гітару. Є тут один хороший варіант:

І тоді приєднуйся.

default/drinks.gif

Це в тебе така гітара? Чи у тебе оригінал, який вони з батьком самі зробили?

Я думаю, що оригінал може "бути" тільки у Alex090694 в гаражі :)

А в мене взагалі гітари немає

default/sad.gif, а є тільки невизначене нереалізоване бажання навчитися в стилі "було б круто".

PS: посилання дав, щоб люди, які краще розуміються, висловили свою думку про ці гітари :)

продаж / обмін: Two Worlds II Royal Edition (PS3)

Нынче любая сигнейчер модель это нереально круто и очень дорого, всё зависит от того, кому что нравится, мне например такая форма не по душе

oversteve.png

А мне не надо покупать, я могу взять у своих одно группников есть и бас и соло две штуки, и аккустика и клавишные. :)

Изменено пользователем A.Z.I.Z.KA (смотреть историю редактирования)
AZIZKA.pngOnly License

Нынче любая сигнейчер модель это нереально круто и очень дорого, всё зависит от того, кому что нравится, мне например такая форма не по душе

Я згоден про форму. Ще роки три тму я хотів схожу гітару. А зараз взагалі не пре. І Лес Поли не подобаються.

А мне не надо покупать, я могу взять у своих одно группников есть и бас и соло две штуки, и аккустика и клавишные. :)

Так. Я тему створив! Тут я командую! В клуб тебе не приймемо, поки у мене гітару не купиш.
default/good.gif Всі, хто в цій темі спілкується - всі у мене по гітарі купили.

П.С. Вже місяць її продати не можу. :D

• 2 недели спустя...

Значить так!!!

Купив сьогодны б.у.шну педальку:

Изображение

І мені дуже сподобалась простота управління. Легше ніж на процесорі. От і думаю, продати свій процесор і купити ще одну-дві педальки.

Підкажіть якісь педальки.

Проблема в тому, що сам не знаю, які ефекти потрібні. Ділей якийсь, чи Вах.. Може є якась педалька, яка в собі має кілька таких ефектів?

И я немного прибарахлился, купил вот такую педальку, выкрутить можно черта Лешего :(

Изображение

oversteve.png

И я немного прибарахлился, купил вот такую педальку, выкрутить можно черта Лешего :(

Вітаю.. Напевно, круто!!

А що по моєму питанню скажеш?

Хочу якусь більш-менш універсальну педальку.

Вітаю.. Напевно, круто!!

А що по моєму питанню скажеш?

Хочу якусь більш-менш універсальну педальку.

Пасиб.

Та шо сказать, фазерами никогда не увлекался, т.к. по сути всегда играл хотя бы с небольшим перегрузом, а фазер + перегруз = бееееее

oversteve.png

И я немного прибарахлился, купил вот такую педальку, выкрутить можно черта Лешего

default/smile.gif

Изображение

А почему не новую версию взял и вообще, они чем-то отличаются между собой, кроме внешнего вида? :)
MITROFUN_UA.png

А почему не новую версию взял и вообще, они чем-то отличаются между собой, кроме внешнего вида? :)

Ну вроде как люди пишут, что у старой вроде как схематика получше будет у дисторшна, овердрайв идентичный у обоих

oversteve.png

Та шо сказать, фазерами никогда не увлекался, т.к. по сути всегда играл хотя бы с небольшим перегрузом, а фазер + перегруз = бееееее

НУ може про фейзер я перегнув трохи.. Дивився на ютубі CH-1, ніби нормальна стандартна педалька, але не почув, щоб вона дуже сильно звук оброблювала. Я так зрозумів, що навіть на максимальній своїй потужності вона видає невеличке ехо.

Ап.

Хоча тут

вона сильніше звучить. Напевно, таку куплю.. Бачив б.у. по 500-550 грн.

Купив сьогодні педальку. Тепер окрім МеталЗони у мене є таке:

Изображение

Вже пограв на цій педальці. Просто бомба. Виходить три педалі в одній: Реверберація, Тремоло, Перегруз. Навіть і не знаю, чи мені тепер Метал Зона потрібна. Але, напевно, залишу, щоб металом балуватися.

Всім раджу цю педаль. Хоча вона мені і не дешево обійшлася - 900 грн. Для прикладу, Метал Зона - 450 грн.

Изменено пользователем H&M (смотреть историю редактирования)

Ладно..

Продовжу свій монолог.

От так тепер виглядає моє музичне місце:

Изображение

Изображение

А процесор вже 100% вирішив продавати. От тільки не знаю, чи є сенс на цьому форумі давати об'яву.. а от тут дав:

Вот :)

post-1660-1295894884_thumb.jpg

Изменено пользователем Sleepw@lker (смотреть историю редактирования)
MITROFUN_UA.png

Без педалей і процесора?

А та педальку просто забув сфоткати.... FAB metal називаеться„за свою ціну (~250грн) ще й непогано грає.
MITROFUN_UA.png

Слухайте, а в чому різниця між овердрайвом і дісторшном? Я думав, що різниці немає, а тут у Оверстіва дві педалі в одній (овердрайв прюс дісторшн)

Если на хлопский розум, то педали очень похожи, разница по сути в уровне гейна, и за щёт него сустейна, овердрайв - более лёгкий перегруз, дисторшн - более мощный перегруз, собственно овердрайв часто используют в роли предусилителя, тем самым ещё больше увеличивая перегруз и сустейн.

oversteve.png

Если на хлопский розум, то педали очень похожи, разница по сути в уровне гейна, и за щёт него сустейна, овердрайв - более лёгкий перегруз, дисторшн - более мощный перегруз, собственно овердрайв часто используют в роли предусилителя, тем самым ещё больше увеличивая перегруз и сустейн.

Я зрозумів. Я маю дві педалі. МТ-2 - дісторшн (на ній лабаю митол і хард-рок) і ФДР-1 - овердрайв (якщо білье 12-ти годин гейн викрутити, то підходить для чогось типу Нірвани).

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.