Перейти к содержанию

Все про гітари

H&M

Рекомендуемые сообщения

Має бути хороша звукова карта, інакше буде велика затримка при обробці звуку.

Я так колись писався.

П.С. Завтра куплю собі нову педальку.

This is the hidden content, please
default/yahoo.gif

П.С.С. Босс Металзона МТ-2 нікому з Києва не потрібна? Продам за 475 грн.

default/good.gif

Ну ты даешь! меняешь как перчатки!)))) Я тебе советую фирму АМТ получше всяких босов! Сами эти педали это копии звучания известных усилков! лично щупал и был очень удивлен звучанию! оч хорошее! Тем более на фросте продажой занимается драгон т! Посмотри видяхи на ютубе))

default/drinks.gif
default/yahoo.gif

32caecd3583c.jpg

А не проще самому замодить тот же МеталЗон и сделать из него зверюгу

default/biggrin.gif

oversteve.png

Ну ты даешь! меняешь как перчатки!)))) Я тебе советую фирму АМТ получше всяких босов! Сами эти педали это копии звучания известных усилков! лично щупал и был очень удивлен звучанию! оч хорошее! Тем более на фросте продажой занимается драгон т! Посмотри видяхи на ютубе))

default/drinks.gif :(

Корочше.. міняю тому, що граю в лінію в мікшерний пульт. Сьогодні візьму Діджитек ДФ-7. Дивився купу порівнянь його з метлою і всякими пацюками - звучить не гірше.. АЛЕ! Має емульовані кабінети в собі, тобто в лінію нормально звичить (знову ж, чув записи зроблені в лінію).

А не проще самому замодить тот же МеталЗон и сделать из него зверюгу

default/biggrin.gif

Чувак, я гірлянду на ялинку паяв (відірвався дріт), так вона мене трохи струмом не вбила, а ти хочеш, щоб я замодив метлу.. Куди мені потім дівати згорівшу і залиту оловом металзону?
default/yahoo.gif

Корочше.. міняю тому, що граю в лінію в мікшерний пульт. Сьогодні візьму Діджитек ДФ-7. Дивився купу порівнянь його з метлою і всякими пацюками - звучить не гірше.. АЛЕ! Має емульовані кабінети в собі, тобто в лінію нормально звичить (знову ж, чув записи зроблені в лінію).

Чувак, я гірлянду на ялинку паяв (відірвався дріт), так вона мене трохи струмом не вбила, а ти хочеш, щоб я замодив метлу.. Куди мені потім дівати згорівшу і залиту оловом металзону? :(

Не ну если хочеш проц то бери! Но опять таки! Проц это компромис педлборду! И кстати в этих АМТ есть кабсимы)))

default/drinks.gif

32caecd3583c.jpg

Не ну если хочеш проц то бери! Но опять таки! Проц это компромис педлборду! И кстати в этих АМТ есть кабсимы)))

default/drinks.gif

Ну я розумію, що це щось типу процесора, але якщо воно по звучанню не гірше Босса, то це нормально. Дуже цікаво, як через нього буде звучати мая педаль фендер. А то в лінію вона пісочно дуже звучить.

Ну я розумію, що це щось типу процесора, але якщо воно по звучанню не гірше Босса, то це нормально. Дуже цікаво, як через нього буде звучати мая педаль фендер. А то в лінію вона пісочно дуже звучить.

Не понял?? Что процессор??

32caecd3583c.jpg

Не понял?? Что процессор??

Про процесор це ти перший сказав.
default/drinks.gif
default/drinks.gif

Ну на ній ніде не написано прямо "процесор", але все-одно ж воно цифрове. Вона моделює ефекти 7-ми педалей:

1. Based on Ibanez® TS-9*

2. Based on DOD® Overdrive/Preamp 250

3. Based on Boss® DS-1™*

4. Based on Pro Co Rat™*

5. Based on Boss® Metal Zone®*

6. Based on DigiTech® Metal Master™

7. Based on Big Muff® π*

В педалі два вихода: в комбік і в мікшер. Якщо підключаєшся в мікшер, то вона імітує кабінети.

П.С. Вже принесли цю педаль. А ввечері продам Метлу, вже знайшов покупця.

Ось вона:

Важить майже в два рази більше металзони. Розмір: на три-чотири міліметри довша і ширша тої ж металзони.

Перші враження від педалі Діджитек: це просто супер. Метла і поруч не валялася. Єдина проблема, що такий широкий вибір звуку, що не знаєш, на чому зупинитися. Тільки що цілу годину просто грутив ручки і намагався зрозуміти, що мені більше подобається.

П.С. Метлу вже продав.

Перші враження від педалі Діджитек: це просто супер. Метла і поруч не валялася. Єдина проблема, що такий широкий вибір звуку, що не знаєш, на чому зупинитися. Тільки що цілу годину просто грутив ручки і намагався зрозуміти, що мені більше подобається.

П.С. Метлу вже продав.

Ладно все с этого начинают! В конечном счете придеш к лампе и грелке и будешь счастлив!)))

default/drinks.gif Как я к этому пришел! А все начиналось так же педали процы! А вообще главная цельгитариста найти свое звучание чего я тебе и желаю))) :):D

32caecd3583c.jpg

П.С. Метлу вже продав.

сколько отвалил за проц ???

Ладно все с этого начинают! В конечном счете придеш к лампе и грелке и будешь счастлив!)))

default/drinks.gif Как я к этому пришел! А все начиналось так же педали процы! А вообще главная цельгитариста найти свое звучание чего я тебе и желаю)))
default/good.gif
default/drinks.gif

robbi, дуже інтересно, до якої саме лампи ти прийшов?! І як тобі різниця після процесорів і т.п.? Ну і також інтереують питання щодо самої експлуатації лампи, ато начитався усяких страшних речей на форумах гітарних про те, як ці лампові підсилювачі горять (якщо багато і часто на них грати), як там потрібно раз на рік робити перевірку в майстра і міняти лампи.. ;)

robbi, дуже інтересно, до якої саме лампи ти прийшов?! І як тобі різниця після процесорів і т.п.? Ну і також інтереують питання щодо самої експлуатації лампи, ато начитався усяких страшних речей на форумах гітарних про те, як ці лампові підсилювачі горять (якщо багато і часто на них грати), як там потрібно раз на рік робити перевірку в майстра і міняти лампи..

default/wacko.gif

Вот мой апарат! Изображение

Насчет сгорания ну если дешевая китайская голова то может а головы нормальных фирм не горят! Насчет ламп их ненадо менять раз в год! Если не дай бог лампа вышла из строя то меняешь только ее! Разница колосальная! Если четсно ну словами тяжело передать что именно! Те кто поиграл хоть раз на чисто ламповой голове и в хорошый кабинет! То потом тяжело будет перейти на транзисторные опять)))

default/drinks.gif

Изменено пользователем robbi (смотреть историю редактирования)

32caecd3583c.jpg

Клас!

default/good.gif

Я сам недавно відписувався в цій темі про процесори - думав брати ламповий процесор VOX, як заміну своєму BOSS ME-25. Потім проаналізував їх ціну і вирішив що краще взяти бюджетний ламповий підсилювач. Дуже заінтересував VOX Night Train на 15 Вт.. Але знову ж таки коли подивися на ціну (+кабінет) то зрозумів, що до лампових Маршаллів не так вже й далеко

default/biggrin.gif .. Про них і мрію покищо. А поки в кишенях пусто - продовжую грати на BOSS ME-25 + Marshall MG30..

Тому і інтересно почитати відгуки власників лампи.

Хочу задати питання.

На страті знаходиться три сингла. Сам для себе я граю так: якщо щось спокійне або рокове, то включаю бриджевий сингл. Якщо зовсім важке щось - то середній сингл. А нековий взагалі ніколи не включаю. Цікаво, як сам Фендер планував? Для чого який сингл?. І як ви граєте?

З Гібсонами простіше. Там два хамба: один для ритму, один - для соло (хоча я розумію, що це теж умовно). Я от АсДс граю на бриджевому синглі.

обычно комбинации датчиков подбирают таким образом, что у бриджевого датчика больше низов и высоких частот, а у некового больше средних, Так же напосредственно за счёт положения бриджевого датчика звук получается более тёплый и плотный

oversteve.png

обычно комбинации датчиков подбирают таким образом, что у бриджевого датчика больше низов и высоких частот, а у некового больше средних, Так же напосредственно за счёт положения бриджевого датчика звук получается более тёплый и плотный

Ну, судячи по данній інструкції, все виходить навпаки? Чи я не правильно розумію?

Изображение

честно, даже не хочется читать

пиши по -русски

Дякую за пораду, але я буду писати українською. Якщо важко читати, то не читай, або вчи українську.

Ти - єдина людина на форумі, яка просить мене російською писати. Чому через тебе я маю: перекладати свої думки з української на російську, а потім ще думати, чи правильно я написав якесь російське слово. Тоді я буду схожим на 80% цього форума, які пишуть російською на рівні 2-ого класу.

Велике прохання: якщо реально не хочеш читати - то просто не читай, а не пиши про це. Дякую.

• 1 месяц спустя...

думаю купляти комбік собі новий, але треба маленький ламповий бо примочки в старий роладновський мікрокуб звучать фігово. хоча на ньому своїх ефектів багато і досить непоганих, але через педалі всерівно круче. так вот вибір став між лені куб8 і може якись вокс ац4, але кажуть шо він не оправдовує своїх затрат.. ну і хотілось би подивитися орандж, але хз чи в нас десь є вони. може хтось грав на оранджах?

imsimoon91.png

думаю купляти комбік собі новий, але треба маленький ламповий бо примочки в старий роладновський мікрокуб звучать фігово. хоча на ньому своїх ефектів багато і досить непоганих, але через педалі всерівно круче. так вот вибір став між лені куб8 і може якись вокс ац4, але кажуть шо він не оправдовує своїх затрат.. ну і хотілось би подивитися орандж, але хз чи в нас десь є вони. може хтось грав на оранджах?

Я бачив пару днів тому орандж в будинку музики на Либідські. Хоча я не вдивлявся - може, то пародія якась була.

Щодо змін.. Якщо я раніше сумнівався то тепер остаточно вирішив купляти ламповий Marshall Vintage Modern 2466..

Тепер це лише питання часу, ну і звичайно є трохи час на збирання інформації та роздуми. :)

friday_night, як варіант можу підказати VOX Night Train.

P.S. А чому тема була закрита?

Изменено пользователем encore (смотреть историю редактирования)

Тема була закрита, так як Янукович наклав тимчасове вето на обговорення рок музики в інтернеті. Навіть, фільм зняли:

Что можете сказать по поводу вот этой гитары?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.